Toto je to moje šťastie, povzdychol si Hamilton po vypadnutí v Q1 | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton má za sebou poslednú kvalifikáciu za Mercedes v kariére. Rozhodne nedopadla tak, ako si on či jeho tím pred víkendom vysnívali. Pod vypadnutím v prvej časti kvalifikácie sa podpísala aj smola.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182889/toto-je-to-moje-stastie-povzdychol-si-hamilton-po-vypadnuti-v-q1

Nie smola, karma.

4 Likes

Celý víkend mu to docela jelo. Škoda, velká smůla.
Abú je na smůlu zakleté.

2 Likes

Ale bóže, horší by bylo, kdyby úplně odcházel. Takhle to sice na rozlúčku s Mercedesem není nic moc, ale v podstatě jde o houby. Pěkně se s nimi rozloučil hlavně vítězstvím v Silverstone.

2 Likes

:rofl: :rofl: :rofl: chudák Sir, v roce 21 ho jen 2x zachránila červená vlajka a díky tomu mohl ještě v posledním závodě pomýšlet na titul, chudák Sir má v každé sezoně co jezdí auto které dokáže vyhrávat, chudák Sir vyhrál svůj první titul kvůli podvodu v Singapuru. Nojo poslední roky ho štěstí začíná opouštět a najednou mu to moc nejede. Až mi skoro ukápla slza jak má tento “bojovník” těžký život

2 Likes

Chtěl bych vidět tvůj “úspěšný” život. Anebo vlastně radši ne. :grinning:

Jo a ty jsi i ty “rozvázáné tkaničky” nebo jak se to jmenuhe? :grinning:

Protože opakující se slova a sloh jsou náramně podobné. :grinning:

3 Likes

Aspoň si v posledním letošním závodě hezky zazávodí. Možná se s Leclercem hezky zesynchrozuje a cílem projedou svorně vedle sebe.

4 Likes

Imagine your hero knows your name. :kissing:

6 Likes

Zajtra bude silný som si tým istý. Vždy keď má motiváciu, tak šľape a toto je posledný pretek s MB určite nevzdá ako sem tam zvykne. Takze na zajtra si kľudne otvorím tiket že skončí v rámci P5.

4 Likes

Spíš by měl děkovat Lewis Mercedesu za 6 titulů, páč v tom voze by dokázal mít titul každý. Nicméně v tom videu mě nejvíc pobavily záběry na klečícího Sira s tričkem BLM, ach kde jsou ty časy kdy Lui vnucoval ostatním jezdcům aby si poklekli kvůli smrti zločince :laughing: :laughing:

Ludia ako ty maju zrejme nejaky psychicky problem, neviem to sice uplne pochopit ale zit pre to aby si po forach zhadzoval uspechy jedneho z najlepsich pilotov F1 musi byt pomerne zufale. Vies zazraky neexistuju a pre nieco ten jazdec v tom top time skoncil tak ako aj Verstappen v RB a ini sampioni v inych timoch. Ale mozno len priemerny slovak vidi za vsetkym nejaku konspiraciu, nahodu a je z toho frustrovany a musi si vsetko niecim ospravedlnovat.

1 Like

On Mercedesu děkoval X krát. Stejně jako Mercedes jemu.

Ale tak všichni ví, že F1 vlastně nesleduješ, jen komentuješ články. :grin:

Každý seriózní fanda F1 uzná kvality Hamiltona.

1 Like

Neboj sa za to že ty si sa prekonspiroval až na úplne dno, nemysli si že ostatní budú tvoje nezmyslu s tebou zdieľať.

Ty už ani hlasnejšie nemôžeš do sveta kričať že si mal nanic detstvo a tvoj život ti neprináša radosť :slightly_smiling_face:.

Je mi ťa aj ľúto.

Rozlouceni probehlo pred domacim publikem v Silverstone kde vyhral svym mistrovskym stylem, skoda ze to tak nebere, mohl to zminit hned by to vyznelo lip:heart_on_fire:

Odvazny tip, byl by to hezkej zaver spoluprace, snad mu to auto dovoli.

1 Like