Tombazis vysvetlil, prečo Mercedes v Číne nebol diskvalifikovaný pre porušenie technických pravidiel | Magazín F1 - F1online.sk

Ak sa tím dopustí porušenia technických pravidiel, pričom nezrovnalosti nevie vysvetliť napríklad poškodením počas pretekov, automaticky nasleduje diskvalifikácia jeho monopostu. Mercedes sa však takému osudu v Číne vyhol napriek tomu, že auto víťaza Kimiho Antonelliho pravidlá nesplnilo. FIA vysvetľuje, prečo teraz prižmúrila oko.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/230609/tombazis-vysvetlil-preco-mercedes-v-cine-nebol-diskvalifikovany-pre-porusenie-technickych-pravidiel

ja seriozne uvazujem po velmi dlhej dobe, že v situacii, kedy mozem pozerat tento vikend f1 a nic v tom case nemam na plane, ci sa na to nevybodnem a mozno si len kuknem zaznam potom :smiley:

1 lajk

Doufám, že se dočkáme shodného vyjádření při podobných problémech v jiném týmu. Pak bude všechno ok.

1 lajk

V tom případě pane Tombazis, u Mercedesu opět ukazujete jak klidně serete na svá vlastní pravidla.

1 lajk

To si dělá regulerně pr… ne?

3 lajkov

Podobné potíže mívaly týmy i v minulosti. Nejednou jsme viděli jak mechanici při PITu mlátili do zadního křídla, aby se zavřelo.
Jedná se o mechaniku pracující v obtížných podmínkách a k podobným potížím občas docházet bude.

Jojo, cílené porušení pravidel jsou potíže

Cílené jsou probrzděné gumy u Alonsa. Tohle ale FIA řešit nebude. Dnes si taky vytvářel plošky na gumách hned v prvních kolech.

Počkej jak si na nějakým menším týmu s nějakou blbostí smlsnou, to bude keců jak pravidla jsou pravidla. Ukazují jak hodně prohnilou organizací teď jsou. Neuděláme nic, nech to na nich, praktika Abu21 se stala normou. Jakou? Z pravidel můžou udělat dle potřeby toaletní papír.

4 lajkov

Tobě solidně přeplo z toho Fernanda

3 lajkov

…z tebe se vážně stal obsedantní hater :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

4 lajkov

Ok, když bude tak bude. Pokud to bude stejně řešeno od FIA, nemám problém.

Už jen vyhodnocování úmyslu je šikmá plocha, raději bez komentáře, nelíbí se mi to :-1:

2 lajkov

Jaké haterství, pouze si hlídám Alonsa pod jakou záminkou zase hodí ručník do ringu.

To Ti nikdo neslíbí. Ani FIA. Nebo slíbí, ale stejně nakonec učiní jinak.

Vidíš ho už všude ty pošuku, regulérně ti začíná šibat. obsedantní hater :man_shrugging:

2 lajkov

Na WC jako Vaše trojka ho určitě vylepeného nemám. Co jste potom Vy, když já jsem pošuk a Vy Alonsem máte vytapetované i stropy nad postelema? :rofl:

No jo… Pak mi nezbyde než si připsat další hřích na účet FIA, to je asi všechno, co s tím můžu dělat :woman_shrugging: . Další možnost je nechat si od nich kazit den a utrácet drahocenný čas kletbami na jejich adresu, a to se mi asi ani nechce…

1 lajk

Tohle dělají v F1 probržděné plošky na pneumatikách ve stoje, to nevíš? :smiley:

2 lajkov