To čo zase? Dokonca aj Briti avizujú prestup Lewisa Hamiltona do Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Zima vo Formule 1 bola poriadne intenzívna. Tento šport bol zvyknutý na decembrovú a januárovú hybernáciu, ale posledné mesiace boli napriek dovolenkám nabité správami. Nemálo sa toho dialo aj na prestupovom trhu, keď došlo k predĺženiu zmlúv Charlesa Leclerca a Landa Norrisa. Talianske médiá si však zrejme povedali, že posledné dni zimnej prestávky musíme okoreniť, a tak vytiahli jednu zo svojich obľúbených tém.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141228/to-co-zase-dokonca-aj-briti-avizuju-prestup-lewisa-hamiltona-do-ferrari

Kdyby to tak skutecne bylo, tak to znamena, ze letosni mercedes bude zase srot.

Presne, Leclerc by ho zadupal, ze by hned ukoncil karieru.

1 Like

Reknu ti jak to bude. Red bull bude zase od zacatku vsechny drtit a wolf s hamiltonem budou brecet a tlacit na fia, aby se zas zmenily pravidla. Ti to samozrejme udelaji, protoze to jsou cuckoldi.

1 Like

Myslim si, ze s tou dvojkou by to bolo opacne. Myslim si, ze urcite.

1 Like

Kritici Hamiltona a jeho neschopnosti nezabúdajte že jazdil po boku niekoľkých majstrov sveta a vždy dokázal že je to top pilot a aj keď starne tak z jeho rýchlosti neubúda. V súčasnosti máme možno 3 pilotov, ktorí sú v inej lige a to je VER, ALO a HAM. Takže správam že Leclerc by ho udupal sa len a len smejem :rofl:

2 Likes

Niekto ma ustipnite

Asi nová móda, přestupovat a oznamovat rok dopředu :thinking:

Kdysi jeden horolezec řekl, že “abnormální situace vždy nakonec vyvolá abnormální reakce”…

A u Ferrari jsou v tomto mistři.
Pozoruju to už od podepsání Alonsa.
Takže by mě to nepřekvapilo, kdyby to byla pravda.

Co vam prasi vsetkym? :smiley:

to snad nie je mozne

2 Likes

Takisto Bohus s oblubou vypraval ze “hosi, nedelejte ze sebe krupany” :grinning:

Pockam si na potvrdenie od zainteresovanych stran

Sny a BBC taktiež. Toto už nie je iba rumor. Ferrari sa vracia na vrchol reťazca politiky

3 Likes

Na mě je to, co jsi napsal moc složité na rozklíčování :grinning:.

Okej, toto vyzerá vážne.

Asi snaha zvrátiť osud a byť znovu v najlepšom aute, tak ako v 2013, ale nemyslím si, že sa mu to podarí znovu. Okrem iného, už má aj svoj vek. Do Ferrari sa mi nehodí, predpokladám, že ľudia ho začnú milovať podobne ako Vettela, ale mne osobne na ňom stále niečo nesedí, nebudem mu fandiť ani v červenej kombinéze.

Každopádne konečne sa možno Mercedes vráti aspoň trochu k svojim “nemeckým koreňom”. Teda jedine že by Toto priviedol Norrisa a budú tam mať znovu dvoch Britov.

1 Like

Verime slepo hamovmu prestupu do ferrari - hosi nedelejte ze sebe krupany

Verime F1 ohladom zamietnutia andrettiho a ich dovodov - hosi nedelejte ze sebe krupany

:grinning:

Leclerc - Hamilton? Velmi rad by som si pozrel, kto by z tohto suboja vysiel ako vitaz. :slight_smile:

1 Like

Vitaz? Ja a @PUFF :grin::grin:

Líbí se mi že máš nadhled, to se tady nenosí.

1 Like

Vy ste tu predsa dvaja najvacsi pokrytci, v tom ste vitazi. :smiley:

Ale k teme, koho by si favorizoval? Ja asi mierne Leclerca. :slight_smile:

2 Likes