zase si si nieco nechal nakecat?
to Visa Cash App RB bude predvadzacie auto z predstavovania livery. Uz na prvom zavode v Bahraine mali ine bocnice.
predstavovacka, bocnice sa zhoduju s tymi na tvojich fotkach
bahrain
este k tomu to ma predne zavesenie pravdepodobne z Alpha Tauri 2023, kedze od tohto roku maju pull-rod
takze to bude nejaky zlepenec z poslednych rokov
Jsou to auta 2023, já tomu nerozumím, tak jen předávám informace od mechaniků.
Přijď večer, seznámím tě, bude tu Buemi, ten ví víc než já.
a ten RedBull to je uplna napodobenina, kridla vyzeraju ako na tej makete od FIA. Uz v Bahraine 2022 vyzeralo uplne inak
pod kapotou mozno, ale to aj tak nevidime. To co vidime su aspon u RedBullu diely, ktore nikdy mozno ani neboli v paddocku.
dakujem neprosim
Pod kapotou není nic, to auto přinesli kluci v ruce…
Tak já zase jdu, přišel čas borců co vědí všechno z obrázků, a skutečné auto nikdy neviděli a ani nechtějí vidět, protože to stojí energii a vstupné…
Omg tak to este, ze som si to nekupil
Tak jak to tam vypadá, je veselo ?
Jsi tu někde?
Za chvíli zavírají.
Myslím, že to bude veliký.
Je tu Aras Gibi, má tu plný kamion motorek, takže až se setmí, jdeme kreslit čáry na Letnou, to se lidi nevyspí…
Já mám tričko a kraťasy, takže bude zase škvarek od výfuku, takže se taky nevyspím .
Škoda že dovolenkuješ, jako pražanda by sis to užila .
Redbull je nejvíc
No jo, třeba příště . Jen udělejte bugr, baví mě, když si potom všichni stěžují, že “chtějí klid” !!! Někdy mi připadá, jako by všichni naráz zestárli a ztratili paměť. Já si třeba z prázdnin od dědy pamatuju zábavy, které duněly kilometry daleko, a taky to všichni přežili. Tak se nedejte !
Říkám to pořád, Ty jsi sen každého chlapa…
Moje princezna právě říkala, že už bych mohl mít rozum
Vyrážíme.
To se jen tak říká… Užijte si to!
Děkuju, užili jsme si to
Po vydatném dietním obědě v Kroměříži musím na pivo, protože ryby mi hlásí, že si chtějí trochu zaplavat.
Vyzerá to, že Tvoja priateľka na fotke má dobrú postavu.
Tak Ferda je fancy člověk. Chodí na fancy jídla a má fancy ženu.
To je na co první koukáš na fotkách?
Prvé som si všimol samozrejme jedlo a potom …