Tipy na tripy a dovolené

No prosím, a pak že lezci a podobní přírodě škodí. A vy tam přitom jenom nosíte sůl pro zvířátka :smile: .

1 Like

Besnota je nevyliecitelne smrtelne ochorenie, takze by som ho neodporucal brat na lahku vahu pri strete divokych zvierat(Ak sa nezacne liecba vcas) . Ale nechcem strasit

Leto u nas = zavaranie prebytkov zo zahrady na horsie casy, napr. varenie paradajkoveho pretlaku :tomato:

3 Likes

Já vždycky viděl pouze plaché sviště, proto mě svišti jako domácí mazlíčci hodně překvapili. Určitě je tam musí horalé přikrmovat, jinak by se k člověku nepřiblížili.

Určitě budeš někde kolem Komárna, že už máte zralé paradajky. :tomato:
A máš pravdu, vzteklina je opravdu hodně nebezpečná.

1 Like

My Slovaci kurime aj v lete(naakumulujeme aby sme v zime nemuseli tolko topit)

Ked mame tychto krasnych 35’C v republike tak sa da len relaxovat v blizkosti vody ako tento Tulen ( Zoo Zlin, mnoho zelene kde sa da skryt pred Slnkom :+1:t3:)

Aby som nebol offtopic

4 Likes

To já vím moc dobře. Však jsem si sám na vlastní kůži vyzkoušel jaké to je v Nitre v takových vedrech a v maskáčích hlídat sklad PHM.
Proto jsem nikdy nepochopil jak je možné, že nenapíchnete další bečku, když vám v sedm večer dojde pivo.
Tak ukrutní jste tehdy byli na nebohého vojáka. :triumph: :grin:

1 Like

@PUFF molhi byť o jedno Ferraristu a Leclerc fan menej. V 120 km/h som najel asi na úlomky kdesi na D1 a ľavá strana obidve kolesá asidve sec po sebe bum a bum

1 Like

Masakr. Jsi v pohodě?
Fíha, nevím co říct. Děkuji bohu. :raised_hands:

1 Like

No hezky, máš druhé narozeniny. Pěkně to zapij :champagne:.

2 Likes

Bude muset šetřit na nový kola.
To je 500e…takze žádný alkohol. :stuck_out_tongue:

@Nordotor Ale jo… Jednoho si tam dej.:tumbler_glass::champagne:

2 Likes

Mi to celé zmazalo čo som písal. Som okej iba dva disky a dve pneu out. Auto ej cajk. musím povedať, že bez simracingu som v tej bariére, fakt mi to zachránilo kožu lebo som vedel čo robiť. Ráno napíšem celé ako sa to stalo, ale som v robote teraz. Možno cez prestávku. Inak malo sa zajtra prezuvat. Tak som rýchlo zohnal nové disky, takže stíham. Tak akože keby som nechcel a musím kupovať všetko čo mám ready, tak 300€ škoda. Takto iba 35€ odtahovku do pneuservisu mi pokryli asistenčné služby v PZP.

3 Likes

Tak to je pohoda. Prachy jsou irelevantní. :+1:

1 Like

Jsou. Ale tpč akože idem si pohodka a prv ako tk celé jeblo a auto si sadlo na jednu stranu, ta že zavesenie je vpiči ale potom som zistil, že niečo trošku iné a šok keď som zistil, že obidve gumy.

Ale kluci v servise rýchly asi 20 min roboty.

Jo a ešte ten náraz vyrazil zámok a zadnú kľučku. Tak to je cca 23€ škoda.

Já musel najet na něco velkyho…To mi neříkej.
Musíš dávat pozor. Život není simracing, kde dáš restart.

1 Like

Ale tam ■■■■■ nič nebolo. To bolo nejaké striepky a v kombinácii s tým teplotom nedošlo ku pomalému drfektu ale proste k výbuchu. Ja dávam pozor. Jazdím si pohodlne 110-120 viac na čo. Ja sa neponáhľama nič som na tej ceste nevidel. Keby sa nevenujem riadeniu, toto nezvládnem.

1 Like

To nevím, ale běžel ke mě a vrtěl ocáskem jako pejsek, olízal mě ruce a nohy a vrátil se do nory pod ledovcem.

Měl jsi mu nabídnout slanou tyčinku. Určitě by mu chutnala a ještě by se kromě soli nakrmil.
Určitě jsi musel být z jeho chování příjemně překvapený.

No Ferdo. I ty jeden.