No prosím, a pak že lezci a podobní přírodě škodí. A vy tam přitom jenom nosíte sůl pro zvířátka .
Besnota je nevyliecitelne smrtelne ochorenie, takze by som ho neodporucal brat na lahku vahu pri strete divokych zvierat(Ak sa nezacne liecba vcas) . Ale nechcem strasit
Leto u nas = zavaranie prebytkov zo zahrady na horsie casy, napr. varenie paradajkoveho pretlaku
Já vždycky viděl pouze plaché sviště, proto mě svišti jako domácí mazlíčci hodně překvapili. Určitě je tam musí horalé přikrmovat, jinak by se k člověku nepřiblížili.
Určitě budeš někde kolem Komárna, že už máte zralé paradajky.
A máš pravdu, vzteklina je opravdu hodně nebezpečná.
My Slovaci kurime aj v lete(naakumulujeme aby sme v zime nemuseli tolko topit)
Ked mame tychto krasnych 35’C v republike tak sa da len relaxovat v blizkosti vody ako tento Tulen ( Zoo Zlin, mnoho zelene kde sa da skryt pred Slnkom )
Aby som nebol offtopic
To já vím moc dobře. Však jsem si sám na vlastní kůži vyzkoušel jaké to je v Nitre v takových vedrech a v maskáčích hlídat sklad PHM.
Proto jsem nikdy nepochopil jak je možné, že nenapíchnete další bečku, když vám v sedm večer dojde pivo.
Tak ukrutní jste tehdy byli na nebohého vojáka.
@PUFF molhi byť o jedno Ferraristu a Leclerc fan menej. V 120 km/h som najel asi na úlomky kdesi na D1 a ľavá strana obidve kolesá asidve sec po sebe bum a bum
Masakr. Jsi v pohodě?
Fíha, nevím co říct. Děkuji bohu.
No hezky, máš druhé narozeniny. Pěkně to zapij .
Bude muset šetřit na nový kola.
To je 500e…takze žádný alkohol.
@Nordotor Ale jo… Jednoho si tam dej.
Mi to celé zmazalo čo som písal. Som okej iba dva disky a dve pneu out. Auto ej cajk. musím povedať, že bez simracingu som v tej bariére, fakt mi to zachránilo kožu lebo som vedel čo robiť. Ráno napíšem celé ako sa to stalo, ale som v robote teraz. Možno cez prestávku. Inak malo sa zajtra prezuvat. Tak som rýchlo zohnal nové disky, takže stíham. Tak akože keby som nechcel a musím kupovať všetko čo mám ready, tak 300€ škoda. Takto iba 35€ odtahovku do pneuservisu mi pokryli asistenčné služby v PZP.
Tak to je pohoda. Prachy jsou irelevantní.
Jsou. Ale tpč akože idem si pohodka a prv ako tk celé jeblo a auto si sadlo na jednu stranu, ta že zavesenie je vpiči ale potom som zistil, že niečo trošku iné a šok keď som zistil, že obidve gumy.
Jo a ešte ten náraz vyrazil zámok a zadnú kľučku. Tak to je cca 23€ škoda.
Já musel najet na něco velkyho…To mi neříkej.
Musíš dávat pozor. Život není simracing, kde dáš restart.
Ale tam ■■■■■ nič nebolo. To bolo nejaké striepky a v kombinácii s tým teplotom nedošlo ku pomalému drfektu ale proste k výbuchu. Ja dávam pozor. Jazdím si pohodlne 110-120 viac na čo. Ja sa neponáhľama nič som na tej ceste nevidel. Keby sa nevenujem riadeniu, toto nezvládnem.
To nevím, ale běžel ke mě a vrtěl ocáskem jako pejsek, olízal mě ruce a nohy a vrátil se do nory pod ledovcem.
Měl jsi mu nabídnout slanou tyčinku. Určitě by mu chutnala a ještě by se kromě soli nakrmil.
Určitě jsi musel být z jeho chování příjemně překvapený.
No Ferdo. I ty jeden.