Tímy čaká ďalšia výzva: Kto sa popáli na novom asfalte v Monze? | Magazín F1 - F1online.sk

A není snad? Kde žiješ, že nevíš, že Mick závodí za Alpine?

Spominaju to aj v najnovsej boxovej ulicke

1 Like

Nevšiml jsem si, že by Mick jezdil za Alpinu F1. Asi sis vzal špatný prášky Ferdo

Tonje tak, když se věří každýmu bulváru😛

Nějaké ty vytrvalostní závody, jezdí za Alpine ne?

Ano i tam tu možnost rozebírali.

1 Like

Sám si vem prášek a nevnucuj co jsem nenapsal.

Bavíme se o F1, napíšu k F1 a ty tu začneš psát o WEC a napíšeš něco o prášku? Není to vtipný, je to dost trapný Ferdo

Jezdí za Alpine v sérii WEC.

Mick Schumacher testing the Alpine A424_β for the 2024 WEC season | Assetto Corsa (youtube.com)

Nemůžu za to, že nemáš o Alpine ani o Mickovi žádný přehled. Kdybys měl, tak by ses nenechal nachytat na hruškách.

Yes, díky za info :smiling_face:

2 Likes

Já o Mickvoi ve WEC vím, ale když se bavím o F1, tak tam nehodím kompletně jinou sérii. Ale to je u tebe běžné to utíkání na jiné témata, než o čem se diskutuje.

Ale hodis,ved sa vzdy alzaci chvalia seriami,v ktorych Falonso vyhral a pritom to nesuvisi s F1. Zbytocne sa vykrucas, nejde ti to.:stuck_out_tongue:

2 Likes

No veď áno preto sa holia všetci. Ja som si pred pretekom oholil ešte aj obočie. A k tomu nosia ponožky až pod kolená, hadičky schovné v ráme, vysoké ráfiky, keramické ložiská za astronomické ceny. Platí to rovnako pre všetkých. Aj vzduch bude redší rovnako pre všetkých. To nie je tak, že výhodu vďaka tomu získa iba Mercedes. Aj v Mexiku je redší vzduch a nižší odpor majú všetci. Koniec koncov, v Taliansku je vždy teplo, žiadne prekvapenie.