Tímová réžia funguje len v krčme pri pive, vyhlásil Stella | Magazín F1 - F1online.sk

Mas pravdu. Omlouvam se. Ty dostanes ty role alobalu dve. :rofl::rofl::rofl:

Promin, nemohl jsem si pomoct. :grin:

Omlouvam se, ale na zbytek nemuzu reagovat. To je tak dokonale, ze to neni jak vylepsit. :+1:

Mam navrh na smir.

Vy tri kluci si nechate, tyhle intelektualne vymazlene pripadove studie, ktere jednoznacne vykazuji absolutni kompetenci, hlubokou znalost problematiky, perfektni analyzu smernic, predpisu a zakonu.

A my obycejni smrtelnici si nechame tyhle nase plytke debaty.

Protoze ja se musim priznat a souhlasit s Puffem. Tohle tesat do kamene, Puff by tedy ryl, ale toho jsem dalek, aby si to nekdo spatne nevylozil. :laughing:

Na tohle si dam zalozku. A vzdycky kdyz me napadne se k nejakemu vasemu komentu vyjadrit, se k tomuhle vratim. Abych si vzdycky pripomel kde je moje misto. A tam kde jste vy, tam to opravdu neni. :rofl::rofl::rofl:

Jednim slovem brilantni Honziku. Nemam nez slov obdivu. :+1::+1::+1:

3 Likes

Hezky popsáno! :+1:

3 Likes

Vid.

A vis ze me neprekvapuje, ze se ti to taky libi. :grin:

No tak ted uz si se mnou @Matti nebude psat asi nikdy. Ale ja se snazim Matti. Fakt. Ale co mam delat? :laughing:

Nic uz koncim. Preji hezky den Kasa.

2 Likes

Píšeš to zbytečně dlouze, kdo to má pořád číst :stuck_out_tongue:
Já jsem se naučil jim v podobných psát větu o tom, že jsem jen hloupý Ferrarista… Tak ty píš, že jsi jen hloupý Maxovec :smile:

3 Likes

No konečně to začínáš přijímat, ale ty a Ferrarista? :stuck_out_tongue:

2 Likes

Kdyz ja neumim lhat. :grin:

2 Likes

… to je dobrý :smile:

2 Likes

I kdyby jsi sem opsal celé Leninové spisy, tak byl Hamík Masim jasně okradený o titul ve prospěch Emila.
A V 2021 byl nejlepší Hamík, tudíš zase jsi fandil tomu nepravému.

Vidíš a stačilo na tohle sdělení pouhých pár slov.
Taky se to nauč.

1 Like

A stacilo by na to mnohem min Ferdo.

Stacilo napsat.

Nemam rad Maxe. :wink::grin:

2 Likes

Souvislost s Emilem? Hlavně ten, že Hamíková výplata skončila neoprávněně v Emilové kapse a jako každý slušný nálezce by ji měl vrátit skutečnému vlastníkovi.

2 Likes

FIA má totiž v pravidlech, že pokud má jezdec, nebo tým oficiální spor s FIA, tak se nesmí účastnit žádných závodů vedených pod hlavičkou FIA až do ukončení soudního sporu.
Myslím, že dnes Hamík těžce lituje, že tehdy neukončil svou kariéru.

2 Likes

Můj názor není o jménech, ale o férovém jednání a to tehdy dostalo pořádně na kapra.

2 Likes

FIA platí jazdcov?

Nerozumím proč pokládáš takovou otázku.

2 Likes

Neviem, rozprávaš tu o tom jak Lewisova výplata skončila u Maxa.

Ja teda neviem ako by sa peniaze ktoré vypláca Mercedes dostali na Maxov účet ale dobre. Ak to mala byť nejaká metafora tak tiež nechápem súvis.

Ak ti príde normálne žiadať teraz od každého športovca, teamu či hocikoho kto sa venuje športu na profesionálnej úrovni aby za každý jeden zápas kde odpísal rozhodca penaltu, faul alebo hocičo proti jeho teamu/jemu neprávom a teda odovzdal víťazstvo druhému teamu/jedincovi tak k tomu asi nemám slov.

Už vidím tú hŕbu zápasov, kde team síce vyhrá 6:0 ale bohužiaľ, druhému teamu rozhodca omylom neodpískal 2 minúty alebo penaltu a tak sa ten team vzdá vítazstva…

1 Like

Liberty rozdává výplaty podle podle oficiálních výsledků které uděluje FIA. Proto ta spojitost.
Snad jsem Ti to vysvětlil dostatečně srozumitelně.

Za postavenie teamu v PK. Za to, žiadne peniaze RB “neukradol” Mercedesu, kedže bol MB prvý.

Stella tymto nazorom akurat ukazal, ze moze tak maximalne sirit svoje pokrytectvo cez media, a nie bojovat o titul. :slight_smile:

Keby mali funkcnu timovu reziu, Lando by bol k titulu ovela blizsie.

Clovek nemusi byt genius na to, aby pochopil, ze timova rezia v tesnom suboji o titul, je samozrejmost.

Zjavne sa v McLarene za takmer 20 rokov nic nezmenilo. V 2007 ich to stalo titul, ktory sa takmer ani nedal stratit. :sweat_smile:

Asi by im to mal Hamilton vysvetlit, aka dolezita bola pomoc Bottasa v 2017, 2018 (hoci potom Ferrari samo odpadlo) a aj v 2021 (aj ked tam z toho titul nebol). Koniec koncov aj Perezova pomoc bola prinosna, ked mu natiahli stint len na to, aby obral Lewisa o par sekund a v Abu Dhabi bola tato pomoc rozhodujuca. Nebyt Pereza, tak by Lewis pocas SC na pohodu prezul a dost mozno bral titul on. :slight_smile:

2 Likes

Možná by ses divil jak moc stoupne reklamní hodnota týmu, kterého jezdec získá titul v poháru jezdců. Týmy sice tvrdí, titul v PK je pro ně důležitější, ale v 2021 RB tvrdil, že důležitější je titul PJ, tak si vyber.

Možeš špekulovať.

Tak isto ako ti možem na to dať protiargument že: kontroverzný výsledok AD21 urobil omnoho väčší marketingový výtlak (+zisk) pre celú F1, Mercedes, RB, Lewisa aj Maxa ako keby sa stal Lewis “oprávneným” šampiónom.

1 Like