O kolko je Rusell mladši ? Mal by by byt raz tak rychli ako Ham . A dôchodca Ham mu v pretekoch nakladá. Ten smiesny bodovy rozdiel je ako co ? Rozdiel ma byt priepastny. Ale toto je velmi slabe. Vymenil by som Rusela za Sainza. Antoneli ak ma naozaj talent tak Rusella zmaže. Rusell bohuzial nema majstrovsky potencial.
Raz to nechapes. Tak to nepochopis ani na druhy krat. Ale este raz Rusell je slaby nema majstrovsky potencial. Ale chod si svoje. Ked ty pojdes peso a teba obehne okolo iduci dochodca s palickou tak potom sa mozno nad tym zamysliš.
A Lewis práve objavil teplú vodu z červeného kohútika.
Inak to nevravia celý víkend všetci, že ?
Ono je to prúser, že to nevedia ale práve preto sa musia na to zamerať a zistiť, čo sa tej mrche udialo, že zrazu vo Vegas išla ako mala …
Z dlhodobého hľadiska nie dobre, z krátkodobého super.
Hej hej …a taká DSQ v Spa nie jeho vinou, z PP vypadnutie v Silverstone to sa neudialo že ?
Buď rád že udialo, inak ten rozdiel by bol výrazne väčší. Objektívne je to tak.
A k tomu titulu = včerajšok a to, že dokázal ísť len čo potreboval a nenechal sa strhnúť a vyprovokovať Lewisom, je presne to, že ten potenciál má.
Vettel bol v ére Alonsa a Hamiltona najrýchlejší na trati …prd.
Ale mal rozum, analytické myslenie. No a k tomu ešte aj veľmi veľmi dobre tempo…
Ty sa tváriš ako Russell v tempe zaostáva …za kým ? Za Maxom? Asi hej, ale to všetci na gride z jeho generácie. Čistou rýchlosťou asi Maxa neporazí nikto z nich, ale sú iné cesty ako áno…no a základ je technika. Moze 2026 Mercedes urobiť také auto že budeme sledovať súboj Russell -Antonelli, alebo ho môže urobiť McLaren, alebo aj Ferrari…nikto nevie.
V tejto generácií to skôr ovplyvní šťastie na správne auto ako schopnosti…tam až také rozdiely nie sú.
Lebo zaa Charlesom alebo Landom ? Určite v tempe nezaostáva. Akurát podľa mňa nie je taký zbrklý ako oni 2. Práve si skôr myslím, že má potenciál pozbierať viac bodov “nenápadne” a konzistentne a dôjsť k titulu ako vyslovene vždy vyhrať v konfrontácii a nimi. A tým skôr získať titul= ak sú autá vyrovnané titul je otázka chladnej hlavy = ukázal to paradoxne teraz aj Max v Las Vegas. On vedel, čo potrebuje urobiť aby získal titul…a správne vyhodnotil riziko.
A podľa mňa aj George sa stále ešte učí …ako to v Race skĺbiť …oddelené dobre potrebuje to práve pozliepat. Gumy, rozum, agresivitu, rýchlosť = včera to bola prvá lastovička že to dokáže.
Ale potenciál má… Potenciál a to čo vidíš teraz je stále rozdiel !
Asi u každého z tej generácie 25 vyzsie okrem Maxa ktorí je ale v F1 zase dlhšie.
A podľa mňa sa toho Maxa aj oveľa menej "boji"a viac ma tendenciu pustiť to tam keď treba, občas aj za cenu chyby ako Lando ( ten to ukázal teraz).
Ak budúci rok budú autá vyrovnané ako teraz a vždy výhra niekto iný, môže to byť zaujímavé čo sa udeje presne pre to aká talentovaná generácia je v F1 ta medzi nováčikmi a extrémne skúsenými.
Ak bude niekto dominovať budúci rok alebo od 2026 môžu si ostatní strčiť svoj talent do riti, bude im platný 0.0000 nič.
Taká je realita.
A je to len o veku ? Podľa tejto logiky by mal byť Stroll,rýchlejší ako Alonso ale nie je.
To je velmi tazky sposob, ako ziskat titul.
Kombinacia viacerych faktorov. Mimoriadne hladky povrch im umoznil nastavit svetlu vysku nizko, vdaka comu bolo auto v optimalnom pracovnom okne. Na hrbolatejsich okeuhoxh ho musia viac zdvihnut, co sposobuje problemy. To sa asi postaralo o najzasadnejsi rozdiel.
Do toho vedeli v chladnych podmienkach dobre drzat teplotu v pneumatikach, na inych tratiach sa im vo vacsim teple prehrievaju.
Vacsie zadne kridlo s vacsim pritlakom v porovnani s Ferrari im v pretekoch dali rozhodujucu vyhodu pri narabani s pneumatikami.
Oni nevedia a ty hej ?
Asi necitali analyzu Marka Hughesa.
Veď ok oni to nejak zanalyzujú, ale ide o to ako a tým naložiť. To čo to asi spôsobilo predpokladám vedia.
Len ide o ten hlbší problém = nevedia ako to docieliť všade
HAM byl ve Vegas nejlepsi pilot, ukazal toho nejvic, bohuzel vyssi teploty a material jsou u Mercedesu problem, kdyby se jezdilo celorocne byli by na tom lip.
Pristi rok budou mit urcite sanci.