Tím F1 s talianskym sídlom je neudržateľný: Potrebujeme prilákať špičkové britské talenty | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, ale prave preto, ze peniaze uz pre neho nie su priorita. Keby v RB robil za 1500 v hrubom a vo Ferrari mu ponuknu 2000, tak bez vahania to podpise a kasle na to ci bude moct stavat vlastne auto alebo nie.

To aj ja. Aj ked radsej by som bol, keby vytvoril “normalnejsie” supersport auto, ktore by zapadlo do kategorie medzi bezne Ferrari a Lamborghini, ktore obcas vidiet na cestach, aby si ho priemerny milionar mohol kupit pre radost a chodit s nim kade tade tak ako to teraz moze robit na svojom Ferrari. Lebo dalsi futuristicky AM Valkyrie (ktory je uz od pohladu skor auto na okruh ako supersport pre verejnost) podla mna ani zdaleka nema a ani mat nebude taku tu auru jedinecneho auta, ktore by kazdy raz chcel skusit (asi to neviem dobre vysvetlit ako to myslim). :slight_smile:

To je zase diskusia. Pokiaľ niekto pracuje vo Ferrari a skonči tam, tak po ňom okamžite skočia iné tímy, ale vo Ferrari pracujú zlý vývojári. Rád by som od
vychvalovačov britských inžinierov videl jedinú inováciu britských inžinierov v automobilovom priemysle za posledných 30 rokov nie v F1 ale v skutočnom priemysle. Pravda je taká, že briti sú nacionalistický sráči, čo sa nechcú učiť novým veciam a žijú si vo svojej zapachajúcej zdochline menom UK.

2 Likes

No jo, to je zas ta nenavist, co tu s ježkem šíříte, nikdo nepíše, že to musí být briti (ale zakladat na země původu, klobouček, uz máš knirek pod nosem?). Tematem je to, že do UK se chodí z pohledu inženýrů víc, než do Itálie a je jedno, jestli je to Čech, Slovák, Španěl nebo Brit

Kedysi si aj provokovat vedel lepsie :worried:

Já neprovokuju, očividně takovej post lajkuješ :stuck_out_tongue:

1 Like

Krasne. :+1:

Za chvilu ich vsak ten nacionalizmus prejde, ked sa islam vo velkom rozsiri za hranice Londyna a podobnych velkych miest. :smiley:

Nieco sa v nom zlomilo, dnes mi dal lajk. :slight_smile:

Že ty děláš v SPD?

Neviem co je SPD Honziku. :slight_smile:

SPD je Okamurova strana :grinning:

Vidis ako ma cely Okamura zaujima. Tipujem, ze to bude nazorovo taky Milan Uhrik z Republiky, len ma trosku exotickejsie meno a sikme oci. Je tak? :smiley:

Jedina strana, ktoru z ceskej politiky poznam, ze co je zac, je ANO, lebo je tam uz roky a je to obdoba nasho Smeru. A este viem, ze tam u vas vznikol nejaky zlepenec viac stran, aby boli vobec schopni Babisa porazit.

No snad to u vas dopadne lepsie ako u nas s Matovicom, ktory sa za tie 3 roky ukazal, ze je pre Slovensko vacsim zlom ako sam Fico.

Asi 50% času tady trávíš psaním o politice, 30% o vaření a 19% o Alonsovo imaginárních hrdinských činech…
Nediv se potom, že nevíš jak funguje motor :roll_eyes:.

1 Like

Ten co si s odmontoval z letadla společně s Ferdou, nebo jakej?

Vsadím se, že jakýkoliv.

1 Like

Já se vsadím, že nevíš, jaký jsou nevýhodnější investice s navratností

Drogy, zbraně a prostitutce, to ví každý.
Něco těžšího bys neměl?

3 Likes

To nebylo vtipný a přesný

Musis mat vyvinuty zmysel pre humor aby ti to prislo vtipne

2 Likes

Myslíš spíš to, že bych musel mít IQ houpacího Tripera ne?

Nie kazdemu musi prist vyetko vtipne