Tím F1 s talianskym sídlom je neudržateľný: Potrebujeme prilákať špičkové britské talenty | Magazín F1 - F1online.sk

Chápu, ale i takový dealer se musí v problematice F1 vyznat.

Ja len vyvraciam Hogrove klamstva. Keby verejne neklamal, tak si ho v podstate ani nevsimam. Tak ako som kedysi vyvracal klamstva Kiks o Russellovi. Lenze pri Kiks to malo uroven a dalo sa s nou v inych temach. Ona bola len fanaticky zalubena do Russella. Toto ma s Hogrom spolocne, ale Hogr je navyse ulhana sp1na a najhorsi charakter na fore. :slight_smile:

Nemusi pokial ma napisane v “scenari” to co vie, ze mu Eisking odpromuje u firiem, tam je to hra so slovami a cielenie na zakaznika z biznisoveho pohladu

Nemusí, dneska máš na showroomech dealery, co neví ani co prodávají

1 Like

Svět ale podle šablony nefunguje.

toto je dobra poznamka. Ja suhlasim, ze keby malo Ferrari vybudovane zariadenia, ktore su ekvivalentom CERNu v aerodynamike a PU tak su rozhodne v lepsej pozicii.
Ja si nemyslim, ze to je az take vypukle ako sa prezentuje v clanku.
Maranelo, Faenza, Hinwil su relativne nakope a kludne k tomu mozme priratat Dalaru / Haass. To bolo v podstate 40% startoveho rostu.

3 Likes

Dnesny biznisovy model je striktne dany podla sablony ci sa nam to paci alebo nie zial

Ja som len napisal, ze pri ich platoch uz nie su peniaze motivaciou na zmenu zamestnavatela. Urcite nie hlavnou a jedinou motivaciou.

Priblizne viem. Rozdiel v platoch medzi Bratislavou a Brnom velky nebude. :slight_smile:

Nic som sa nesnazil popisat a ani som ti na to neodpisal. :smiley:

Suhlasim, ale keby si tych 120k mesacne mal, tak sa tak nepaprcis na mna a bol by si s nami za jedno v diskusii o tom, ze to pre inzinierov F1 nie je az takou motivaciou na zmenu. :slight_smile:

Takoví by měli dělat práci uváděček v kině. U těch nikdo neočekává znalost děje filmu. Stačí když umí přečíst na lístku číslo řady se sedadly.

1 Like

A tak potom aj tie ich predaje vyzeraju. Dealer, ktory je plateny od predaja a nie od hodiny musi nieco vediet. :slight_smile:

1 Like

Tak já to furt vnímám, jako jeden z aspektů, samozřejmě ne jediný, ve vysledku tam je x faktorů co tom rozhoduje, pracovní prostředí, zázemí, možnost rozvoje atd.

1 Like

Chlapci beriete sa a to prilis vazne.
Kaslite na to.

1 Like

No já s tím souhlasím, jen píšu, že to tak bohužel je, dneska prodejce dělá opravdu kde kdo

1 Like

Predavat ta naucia vsade v ecommerce napr relativne kratko, ked to pritiahnem za vlasy ze pridam rezervu, tak do mesiaca vie predavat aj negramot

1 Like

Vím že to tak chodí. Mi taky noví obchoďáci volají o rady hodně dlouho a přitom by to mělo být naopak.

Konecne nazor od teba, s ktorym mozem suhlasit. Dokonca si dostal aj srdiecko odomna. Dufam, ze som ta dojal k slzam. :smiley:

Kedy dostanem srdiecko ja od teba? :frowning:

Suhlasim, ze stale je to jeden z aspektov, ale zaroven si myslim, ze pri vyske ich platov to nie je rozhodujuci a jediny aspekt - vid Newey, ktoremu islo viac o to postavit si svoje auto ako o peniaze. :slight_smile:

1 Like

Tady máš lajk :grinning: tak Newey je ve svým světě a je šťastnej, když může delat na tom co ho baví, já jsem zvedavej na tu hypercaru RB17, to bude podle mě šílený mosntrum

Ano a do Monaka coby kamenem dohodil…
Jak jsem napsal, jednou to někdo použil jako hloupou výmluvu a ostatní se toho chytají, když jsou v úzkých.

To je další mýtus.
Když bydlíš v Monaku, nedaníš pouze příjem generovaný na území Monaka…

Život je strašně těžký, když přijdeš o ideály a naivitu :smiley::love_you_gesture:.

Ale prosím tě, ty píšeš o bydlení a ne trvalém pobytu … ty tvoje mytusy, to je zlo :grinning: