Tieto preteky boli ako zo zlého sna, hovorí Pérez | Magazín F1 - F1online.sk

Nedopadlo, protože vlastnosti které hledají na pozici druhého jezdce jsou celkem specifické. Jde o schopnost jen šoupat nohama když se celý tým točí jen kolem Maxe. Ono to mentálně ustát není taková sranda, chce to velmi zatlačit své ego pod zem, proto je Ham, Alonso, Sainz atd. mimo hru u RedBullu. A ty to víš :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Tak či onak, Pérez v neděli skončil až moc vysoko. Byla by věští sranda, kdyby dojížděl mimo top 10. :grinning:

Tvl, stejně všichni chtějí v prvé řadě Newyho.

Keby Fernando doniesol 30m na sponzorskom ako kedysi tak by asi sedacku v RB dostal.

tuje problem peniaze hele predaj plechoviek je stale to najdvoležitejšie a skrata mexsiko a južna amerika su dobre trhy niekde som čital že od kedy je perez v Red bull tak len mexsiku šli predaje o 30% na horu a to je dosť v ostatej južne amerike to ško zruba kolem 10-15% to slušne čisla kto vie kolko penazi stoho je plus sam perez ma silnych sponzorov čo je dalšie plus a na konec koho by tam asi tak mohly dať Sains toho tam neche max otec a pak tam mate čo daniela ktory je večinu sezony nedava nejak užasne vysledky nebo jeho kolegu ktory sice tie vykony ma lepšie ale stale to nieje nejak zavratne čiže rad šej tam nechaju pereza ktory im vydela aspon peniaze mimo trate ak by ted začal daniel davať fakt dobre vysledky a perez bude pokračovať v vysledkoch ake ted ma tak ho red bull vymeni určite ma niečo take v zmluve

30 mega nabízí Zhou a taky se o něj RB nezajímá.

mozno to je viac. V tom je Hornerova politika. Cim menej prostriedkov z materskej firmy tym ma Horner vacsiu moc. Aby tam este ten Zhou neskoncil…

Do smluv nevidíme, ale když 30 mega nabízí mladý Zhou kolik peněz musí nabízet Slim za Péra, kterého perspektíva už dávno opustila?
Možná Zhou v hledáčku TR bude, když o Lawsona nejeví zájem.

Vyklonim sa z okna a napisem, ze Perez v Barcelone zajazdil to, co mal.

V situaci, kde su styri top timy mimoriadne vyrovnane je pre neho osme miesto realita a akceptovatelny vysledok, najma po strate troch miest na starte. Piastri mal zly vikend a s nim Perez vedel bojovat.

Doplaca na to, ze ani v jednom z trojice timov McLaren-Ferrari-Mercedes nesedi ziadna dvojka, keby sa tam motal nejaky Bottas alebo Ricciardo, ako pred par rokmi, tak ma aspon s kym bojovat, takto je odkazani na to, ze jazdci o triedu ci dve lepsi od neho vyfasuju zly vikend (ako napriklad Piastri).

2 Likes

Mexiko + USA = takmer 200 miliionov. K tomu samotne spanielsko + latinska amerika, dokopy skoro 500 milionovy spanielsky hovoriaci trh s velmi dobrou ochranou patentov a znacky. ( na rozdiel o napr Ciny)

tažke tomaš 200-500 milionov argumentov prečo je perez lepšia volba ako daniel nebo yuki plus stejna vykonosť zatial

Zajímavé je, že Verstappen využil už všechny dovolené komponenty.
4x Spalovák, Turbo, MGU-H, MGU-K,… 2x elektroniku a baterii…
Dál už jsou jen pentle.

2 Likes

Jak jsou na tom Ferrari, Mercedes a Mclaren vis taky?

Čo týmto myslíš? Že Verstappen je v RB pretlačovaný niekým? :sweat_smile:

Ferdo neblázni, veď už roky je najlepším a najkonzistentnejším pilotom v F1. RB hľadal pre neho kvalitného tímového kolegu, ale zhoreli tam už traja, ktorí boli považovaní za super pilotov. Gasly s Albonom boli mladé talenty a možní budúci majstri sveta a Pérez mal meno najlepšieho zo stredu poľa. Myslíš, že bolo v záujme RB, aby takto vedľa Maxa pohoreli?

Co v tomhle příspěvku není pravda?

Ja som sa len pýtal, že ako to myslíš? Bez vysvetlenia neviem posúdiť. :smiley:

Ber to jako pravdivé konstatování. Nic víc za tím nehledej.

Norris, Pia a Russ maji všechno 2 2 2
Ham 3 3 3

Asi

Zajimave, ze se o tom nepise, krome tebe :wink:

Tak já články moc nečtu, čtu z 90% jen nadpisy, spíš poslouchám. Hledám si info sám, upgrady, co bude a nebude atd. min. hodinu denně s tím strávím. Čtu si pravidla a tak. Ale je toho tolik a tolik angličtiny, že skoro vše stejně zapomenu. :grin::grin:

Jinak:

3 Likes