Tieto preteky boli ako zo zlého sna, hovorí Pérez | Magazín F1 - F1online.sk

Já se ale nehádám, pouze pedagogicky působím. :slightly_smiling_face:

Nahore ti dal @PUFF navod. Ja sice narozdil od nej nebudu urcovat kdo je blbec a kdo ne, ale blbosti tu pisou, to zase jo.

Ted fandis nejlepsimu pilotovi soucasnosti.

Najlepší pilot chce mať najlepšie auto,” pripúšťa generálny riaditeľ Mercedesu-Benz Ola Källenius .

A to jsou asi nejvetsi konkurenti RBR a na Maxe musej mit zizen. Tak si vem o kolik musi bejt Max lepsi nez ostatni.

A to je pak tezky. Za prve mi Cesi uspech neodpoustime. Nikomu. A jeste nesympatickemu Maxovi, kterej nikomu neleze do zardele. Jo kdyby si hral na skromnaka, to by se dalo ho vzit na milost. :smile:

2 Likes

Od toho zoufalce muze navod brat jen idiot.

I rozbite hodiny dvakrat denne ukazuji spravny cas. :grinning:

Preferuje RBR Maxe? Preferuje. No a protoze @Ferda nema Maxe a RBR rad, tak by chtel, aby RBR preferoval Checa. Jezdili by tak max. paty a byl by klid.

Ja taky chci, aby Ferrari pristi rok preferovalo Charlese. Ale pokud se to nestane, tak se mi to sice nebude libit, ale chapat to budu, to zase jo.

2 Likes

Vůbec to není o tom jestli někoho rád mám, nebo nemám. Pouze jsem názorně ukázal jaké drobnosti můžou rozhodovat o vývoji vozu.

Tak rad ho Ferdo nemas, to si nebudeme lhat.

Ale jasne, ja rozumim na co jsi poukazoval. A mas v tom pravdu, nebo alespon ja v tom s tebou souhlasim. Urcite to ovlivnuje vykon.

Roli to ovsem nehraje zadnou. Protoze je tam tolik promenych, ze je to mimo nase moznosti to relevantne posoudit. A fakt je, ze Perez v tom aute zajezdit umi, takze tak strasne to asi neni. Akorat ne vzdycky a vsude. Ale Max vzdy a vsude. A to je jadro pudla.

K mým oblíbencům nepatří, ale už se minimálně rok ničeho špatného nedopustil, proto nemám co bych mu mohl vytknout. Chová se slušně a jezdí výborně. Dokonce se zastal Hornera, proto i v mých očích stále stoupá.
A že ho jmenuji Emilem, tak na tom přece taky není nic špatného, když je to jeho vlastní jméno, které navíc v ČeskoSlovensku už zdomácnělo.

2 Likes

Řekl bych, že se ho ještě spíš snažíš pojmenovat hezčeji :smiley: to druhé jméno je dokonce myslím Emilian, takže Emil zní rozhodně lépe

1 Like

Peréz velký špatný. Jsem se ho zastával, že letos to bude určitě lepší když je smířen s rolí dvojky a už nevydává prohlášení o útoku na titul…a ono prd. Je to zase tragédie jako vloni :unamused:

Když mu měli pomoc a vyhrávali o 40s, tak měl držet hubu a krok.
Když už je úplně na dně, tak mu chtějí pomoc.
Akorát se lano hází tomu, kdo se topí. K utopenýmu pouze potapěči a funebráci.

1 Like

Právě proto se Emil uchytil bez toho aby mě někdo osočil, že ho oslovuji hanlivě.

Ale Max potřebuje klid v týmu a druha sedačka v RBR je jen na nošení peněz

Fernando se měl víc nabízet, určitě by to dopadlo :stuck_out_tongue:

Súhlasím s Hornerom, že ide aj o destabilizáciu RB ale jeho najväčším konkurentom je Mclaren a Ferrari.

Ja jsem s tvym Emilem uplne v pohode. :wink:

Mne to dokonce prijde naprosto bezvadne.

Nadvladu sira Lewis Carl Davidsona Larbalestier Hamiltona ve Formuli 1, ukoncil Emil. :grin::laughing:

2 Likes

A čo rozdiel ricciardo vs. cunoda, však tam je hádam aj pol metra. Ktorý z nich je teda vo výhode, komu lepšie výškovo pasuje?

To víš vzpomínka z dětsví na robota Emila. :slightly_smiling_face:

Tak von Max je takovej robot. :smiley:. Ale tenhle Emil ma narozdil od Maxe hudebni sluch. :smile:

Už jsem video poupravil. On byl totiž Emil i mechanik. :upside_down_face:

Tak to stále ještě není ono.

Tak to uz je lepsi. :+1: