The Sun vracia úder: Obvinenia voči Hornerovi nemajú sexuálny charakter | Magazín F1 - F1online.sk

Drzim sa zasady - ked nevidno ziaden zjavny dovod tak su za tym vacsinou peniaze.

Tak odborníky a nástroje mají. Nějakou know how taky.

Navíc vyrobí pár kousků… To snad problém nebude.

S Geri by som na večeru išiel, ale bez Marka.

1 Like

No len kam pojdu ked vo Ferrari uz je Lewis a Fred? Zeby Mercedes aj s Maxom?

GP namiesto Hornera a Jos namiesto GPho. To by boli vysielačky.

zeby Horner, Newey, Verstappen → Mercedes? som si vravel, ze Wolff uz vyzera volaky unaveny.

Nie som odbornik, iba tu diskutujeme. Ked sa nad tym tak zamyslim, tak dokonca aj ta verejna sprava, aj ta policia, vzdy definuje, z coho je niekto obvineny ( z vrazdy, z korupcie…) a dalej nekomentuje priebeh vysetrovania.
V tomto pripade sa vsak bavime o sukromnej spolocnosti, ta ma pravo nekomentovat nic alebo komentovat vsetko. Moj subjektivny nazor je, ze je v zaujme tejto spolocnosti, popret kolujuce spravy o moznom sexualnom obtazovani od sefa timu, preto im to rozhodne nerobi dobry marketing. Preto mi je zvlastne, ze tak doteraz neurobili, teda jednoducho povedat ze to nie je predmetom vysetrovania a radsej nechaju Hornera pranierovat, ak to nie je pravda teda.

kto je GP?
GPGPGPG

Horner má byť s jeden package s Neweym, takže do Mercedesu sa nedostanú cez Wolffa. Jedine to Ferrari od 2026/2027 spolu aj s Maxom. Alebo sa pleskne po vrecku starý Stroll.

1 Like

Gianpiero Lambiase - ten čo vie skrotiť Maxa. Jeho pretekový inžinier.

1 Like

no je otazne do akej mieri tajci kecaju do riadenia dcerskych firiem
formalne o dcerskych firmach rozhoduje predstavenstvo materskej firmy a to ovladaju mateschitzovci
tak isto asi vedenie rakuskeho rb nekeca hornerovi do toho koho poveri vedenim dcerskych firiem ktore spadaju pod rb racing

vraj to niesli zle ked Marko vyhodil Albona. Aj v tajsku sa umiera a dedi, takze ambicie do toho kecat tam byt mozu.

hej a videli sme ako to moze dopadnut aj ked do toho velka firma investuje miliardu a trvalo jej roky kym sa dotiahla na etablovanych motorarov

to nieje len o najati ludi, ani newey nedokazal na prvy sup postavit vitazne auto a to nezacinal na zelenej luke
je neskutocne naivne si mysliet, ze rbpt postavi konkurencieschopny motor
ak by to bol vyrazne odlisny koncept od toho sucastneho tak nejak sanca tam je aby nestracali vela, ale ono to je vpodstate len evolucia terajsieho

Však Verstappenovci mají ÚDAJNĚ být na straně Marka… Tedy proti Hornerovi.
Proč by měl jít Horner s Verstappenem někam? :grin:

1 Like

Newey podpisal v 2006 a v 2009 uz mal vitazne auto. Koniec koncov v RB to cele moze skolabovat aj pred 2026. Fantazirovat nad tym, ze nieco kategoricky nie je mozne vobec nema ziaden zmysel.

1 Like

Gangster Hedgehog :sunglasses:

4 Likes

Ach ty tomu ajtak vzdy nasadis korunu :grinning:

1 Like

Neříká se kometa ženským? :rofl:

To nadšení se dá krájet.

4 Likes

Famin je vožralej? :grinning:

1 Like