The Race: Porsche sa definitívne vzdalo plánov na vstup do F1 v roku 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Už to chápu. @HellHogr si vždycky nakoupí rohlíky na třičtvrtě roku a když dojdou, tak si si otevře nějaké téma o Porsche. :smiley:

Kufor je už pekne nechystaný na čerstvé pečivo. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Jsem nedával svolení, aby si mě fotil přece :thinking:

Ty témata si tam nevybírám já :slightly_smiling_face:

Na bleskový prevoz veľkého objemu pečiva do mrazáku je nutné rýchle športové auto. Už mi to všetko zapadá. :slightly_smiling_face:

1 Like

Já si vždycky myslel, že nakupuje v Kaufu a on přitom jezdí do vetešnictví Lidl.

Však Ferrari je i nejlepší rodinný vůz, to ví přece všichni :slightly_smiling_face:

Já jezdím do všech obchodů, abych nikomu nestranil

Snažil som sa to odfotiť tak, aby nebolo vidieť evidenčné číslo. :slightly_smiling_face:

1 Like

No podívejme, Hogr napsal do staré diskuze a holuby se slítnou velice rychle :grinning:

Tie šedé témy si už prečítal. Tie biele (vysvietené) máš buď neprečítané alebo čiastočne prečítané.

1 Like

Kdyby ses koukl, tak je vpravo u tématu napsané i datum.
Ale omlouvá Tě, že datum je psán slovensky. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Já vím, ale Ferdovi oblíbený ajťáci chtějí oživit i staré diskuze :slightly_smiling_face:

1 Like

Je v podstate jedno či Kauf alebo Lidl, nakoľko je za tým ten istý majiteľ.

Já datumy vidím, ale nevidím tam Ferdův zákaz: dále už nediskutovat

Logicky, když klikáš na starý články, tak ti to bude nabízet staré články :grin:

1 Like

Já Lidl nesnáším. To vetešnictví uvnitř mě odpuzuje. Ale je pravda, že si tam můžou lidi koupit zajímavé nářadí za pár šupů.

Takže Ty nediskutuješ pouze když máš BAN? :grin:

Davide mě to tam háže i pod novýma článkama🙂

co mas na mysli tym “vetesnictvom”?