The Race: Aston Martin rokuje s Lambiasem. Hovorí sa o najvyšších funkciách! | Magazín F1 - F1online.sk

Ani na Vianoce si motoristickí novinári neoddýchnu. Hoci formulová sezóna trvala vyše 250 dní, aj po jej skončení na nás zákulisie F1 vrhá jeden „granát“ za druhým. Šéfovia tímov podľa zákulisných informácií doslova dva dni pred Vianocami riešili motorové triky s kompresným pomerom a hneď na Druhý sviatok vianočný vyrukoval renomovaný portál The Race s potenciálnou prestupovou bombou na inžinierskom trhu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223857/the-race-aston-martin-rokuje-s-lambiasem-hovori-sa-o-najvyssich-funkciach

Pripravuje sa poda pre Verstappena?

1 Like

Vypadá to, že konkurenční týmy si ten Redbull nakonec rozeberou do vrátného vto. :pray: :slightly_smiling_face:

1 Like

Už se těším, až se bude řešit cost cap Aston Martinu. :grinning:

Co by, FIA rozhodne spravedlivě a Aramco to zaplatí :smiley: :+1:

3 Likes

A já myslel, že z RB nikdo neodchází… :thinking:

2 Likes

Jako nějaké čudné že tam stále utíkají, asi to nesvědčí o ničem dobrém co se týče blížícího se výkonu :thinking:

2 Likes

Nevím jaký impact bude mít ten práskač z Mercedesu, ale je opravdu zvláštní, jak tam odtud všichni mizí, i od Verstappena. :thinking:

2 Likes

z pretekove inziniera skocit na sefa timu, alebo generalneho riaditela tak to je dost nezvycajny skok vramci f1, hlavne ked pozicia pretekoveho inziniera nieje nejaka manazerska funkcia co zas sef timu alebo generalny riaditel su vylucne manazerske pozicie

tych 15 koni by ich asi nezachranilo a hlavne ak to napraskali tak asi sa im nedarilo dosahovat take pokroky ako mercedesu

1 Like

2 Likes

To se říkalo před měsícem, že z rodinných důvodů bude chtít místo někde v kanceláři.

Hodně štěstí a hodně sil. 🫶
Rakovina je mr.dka. :fu:

5 Likes

Jo, velmi smutné. Cítil jsem že tam bude něco více a jeho emoce i kroky mi moc nezapadaly, teď už žel ano :pensive:

2 Likes

Doufám, že to dobře dopadne a F1 teď jde stranou, zdraví je vždy nejdůležitější

2 Likes

Kazdy v time uz vie, ako dopadnu buduci rok s motorom ford.

"Krysy opúšťajú potápajúcu sa loď"