Tešíme sa na spoluprácu s Laurentom Mekiesom, odkazujú piloti Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen sa vo štvrtok v padoku zapotí možno viac než v sobotu alebo v nedeľu na trati. Holandského pretekára čakajú po príchode do Belgicka tlačové povinnosti a všetkých budú zaujímať jeho názory na dianie v Red Bulle a špekulácie o možnom prestupe do Mercedesu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208202/tesime-sa-na-spolupracu-s-laurentom-mekiesom-odkazuju-piloti-red-bullu

no a čo iného môže povedať. Tešiť sa môžeš, ale už prd dosiahneš.

Prečo si na Jukiho taký zlý. „Tieto preteky sú začiatok novej éry pre náš tím a bude príjemné sa opäť spojiť s Laurentom,“ hovorí Cunoda . „V tíme Racing Bulls sme spolupracovali naozaj dobre. Viem, ako chce pracovať a plne sa sústredíme na ďalšie napredovanie. Pre mňa osobne je kľúčové podávať výkony, ktoré tím očakáva.“ Za toto si zaslúži takéto zhodnotenie že prd dosiahne?

Nemozes byt na Janka taky hrrrr. On to sleduje od 1974, tak sa necuduj,ze sa mu myslienky trocha zamotali. Potreboval by teraz defragmentovat.

Srandista. Stavím sa že taký frustrát ako ty by bol rád keby v živote dosiahol aspoň desatinu toho čo najneúspešnejší pilot F1. :rofl:

jj a čo si dosiahol ty? Ja som aspoň vicemajster Sk v zjazde MTB za veteránov

1 Like

No to je úspech! :rofl: Fakt sa máš s čím chváliť. S tým si môžeš akurát tak vytrieť vieš čo keď ťa aj tak nikto nepozná. A štartoval okrem teba ešte niekto ty “majster”? :rofl:

nie, preto som bol druhý. SAi riadny de bi l…

No veď to, že si štartoval ty jediný a aj tak si skončil druhý. :rofl:

Dnes bol v šprinte Juki až 11. Môže to tak vyzerať že už nič nedosiahne ale aj tak je to stále vrcholový športovec. Patrí medzi najlepších na svete. Jeho tímový parťák dnes opäť vyhral tak to môže vyzerať že Juki je nešikovný. V kvalifikácii na GP má 7. miesto a to už je lepšie. Ak zajtra odjazdí bez chýb môže získať ďalšie pekné body. To je taká neúcta napísať o ňom že

1 Like

Bezva Johny :+1:.

Nejspíš se známe :love_you_gesture:

1 Like