Tento víkend si Checo musí počínať dobre, varuje Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull čelí v Belgicku najväčšiemu tlaku za posledné dva roky. S neuspokojivými výsledkami Sergia Péreza a penalizáciou Maxa Verstappena je 51-bodový náskok tímu v Pohári konštruktérov vo veľkom ohrození. McLaren má veľkú príležitosť na ďalšie priblíženie a teraz je viac ako kedykoľvek predtým dôležitý výsledok Sergia Péreza. Svojho zverenca vyzval k zlepšeniu aj jeho šéf Christian Horner.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/165520/tento-vikend-si-checo-musi-pocinat-dobre-varuje-horner

Nekdy je lepsi nic nerikat, na druhou stranu v Madarsku zajel Perez super zavod, kdo vi mozna nabral viteznou linii, vyhral nekolik GPs, prvni 4 zavody mel spickove.

Ked konecne da kvaldu a nerozbije to aj bych trocha tomu veril ale len veelmi trocha :slight_smile:

Je zacyklenej,nebo zaukolovanej…kdo vi.

GP ovladnou Mclareny, dale Mercedesy, on tam taky ted nikdo jinej nejni, Ferrari poskakuje.

Badám , že tu sú samí Sibylini potomkovia. Tak dám aj ja jeden úlet. Ale ktovie možno vyjde. Péro to rozmláti už v Treťom tréningu. :rofl: :joy: :rofl:

1 Like

Nevyšlo mi to , zjavne nemám nič od Sibyly . Tak hádam v Kvalifikácií si dá už pozor. Neprajem nikomu ťažké havárie a určite nie v Eau Rouge ani Pérovi ani inému jazdcovi. Ale ako sa vraví do tretice všetko najlepšie tak snáď to oprie v Kvalde niekde inde a pôjde po svojich vedľa trate a bude mať aspoň čas na premyslenie si odpovede na otázku či bude ešte ďalej jazdiť za RB ak sa ho po príchode do Padoku spýtajú novinári.