Tento rok som mal problém zvládať emócie, priznal Hamilton. Podcenil som to | Magazín F1 - F1online.sk

Záverečná. Lewisa Hamiltona čakajú posledné preteky v kombinéze Mercedesu. Nastáva čas spomínať, rekapitulovať a hodnotiť nielen celé jeho pôsobenie v Mercedese, ale aj uplynulý ročník, ktorý sa zaradil medzi tie najmenej vydarené. Hamilton otvorene priznáva, že mal v posledných mesiacoch problém nielen s výkonnosťou, ale aj vlastnými emóciami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182465/tento-rok-som-mal-problem-zvladat-emocie-priznal-hamilton-podcenil-som-to

Jojo. Je to jako kdyz po deseti letech manzelstvi reknes partnerovi, ze se chces nechat rozvest a pak si k nemu v noci vlezes do postele a cekas, ze vse bude stejne jako predtim.

3 Likes

Pekne a úprimne povedané. Možno ešte na koniec kariéry bude obľúbený u všetkých ako Vettel.

Nech bola táto sezóna z jeho strany akákoľvek, ten Silverstone bola pekná bodka na záver jeho pôsobenia v Mercedese. :slight_smile:

1 Like

To neznám. Pomáhá to manželství v posteli nějak oživit nebo to raději nemám zkoušet :smile:

1 Like

Sú prípady, kedy porozchodový sex býva oveľa lepší ako sex počas vzťahu. :sweat_smile:

1 Like

Takový ten porozchodový bez emocí a starostí, je nejlepší: jenom se k ní stavím vyzvednou si svoje věci ať už tam nic nemám, bude to trvat maximálně půl hodiny. A pak tam strávíš celou noc a kačer je v troubě :smiling_face_with_tear:

2 Likes

A potom si chodíš po veci každý týždeň. :joy:

Ale nemal by si tam ostávať na noc, mala by to byť návšteva tak na hodinu.

1 Like

Další už není nikdy tak dobrý, bohužel :grin:

Keby len tento rok …