Tento jazdecký štýl mi je cudzí, hodnotí Hamilton jazdu s Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton po prestupe do Ferrari zatiaľ nenapĺňa očakávania. Napriek vynikajúcej minulej sezóne tímu a veľkým očakávaniam vstúpila Scuderia do tejto sezóny v horšej forme, než zakončila tú vlaňajšiu. Komfortne sa necíti ani Lewis Hamilton, ktorý často a rád pripomína, že sa nepodieľal na vývoji tohto monopostu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213572/tento-jazdecky-styl-mi-je-cudzi-hodnoti-hamilton-jazdu-s-ferrari

Tak to zabal Lui si robíš len hanbu .umelý šampión

1 Like

Lenze aj minuly rok dostal od Russella podobnu nakladacku ako teraz od Leclerca.

3 Likes

Tam uz mu nedavali data ked isiel prec

2 Likes

Aj sa to v clanku ako velmi pravdepodobna a logicka hypoteza spomina

2 Likes

Presne tak dostával nakladačku aj od Russela

1 Like

Keď Ricciardovi nesedel McLaren, tak nikto nebral do úvahy, že mu komplet nesedí auto. Robila sa z neho sranda.

To isté Pérez ku koncu v RB alebo Sainz teraz.

Ale Luiho budeme furt niečím ospravedlňovať a vyviňovať.

Nespochybňujem, že to bol top pilot vo svojom prime, ale ani zďaleka nebol taký top ako sú jeho štatistiky. V každom aute, keď mal nadpriemerného kolegu, tak mu bol veľmi blízko. Občas mu bol dosť blízko aj Bottas v prvej polke sezóny. Russell v Sachíre 2020 dokázal, že to auto je úplne inde. Následne ho v Mercedese porazil. A teraz len pokračuje Hamiltonov klesajúci trend, ktorý ešte umocňuje fakt, že jeho kolega je jeden z najrýchlejších na aktuálnom gride.

Skrátka aby podal top sezónny výkon, tak všetko muselo byť podľa jeho predstáv do poslednej bodky.

3 Likes

Pokial sa ja pamatam, zastaval som sa Alonsa ked dostaval s mottormi HONDA a zastaval som sa aj Riciho, ked presedlal do 2 timov, tak sa tu zase nesnaz nadobudnut dojem, ze zrazu sa skace iba okolo Hamiltona. To len sedlaci, co teraz hejtuju Hamiltona vo ferrari hejtovali aj Alonsa a Riciho. A ty si bol pravdepodobne jeden z nich… lebo si toxicky kazdy den na fore.

Mal by is to AM k Fernandovi. Spolu im to sadlo. Rovnaky styl, rovnake poziadavky. Tahali by stajnu dopredu spolu.

1 Like

Wolf Zimmermann pravdepodobne opúšťa Ferrari aby zamieril k Audi. Zaujímalo by ma čo tam ten francúzsky k0k0t vymýšľa. Sezóna 2026 ešte ani nezačala a už začínam mať pocit , že ďalšie Ctrl+c & Ctrl+v ala ďalšia sezóna bude už tá naša sa blíži. Do toho bordelu pribudol zatiaľ len Serra, ktorý so svojím novým zavesením veľa vody nenamutil a inak je to hromada priemerákov, ktorí vystriedali ďalších priemerákov. Neviem kde nechal tie sľubované veľké mená. A tie jeho vyjadrenia po pretekoch nenápadne začínajú pripomínať sr@¢ky čo plácal Binotto po a pred pretekmi. No hnus toto…

Koho zaujímaš ty?

1 Like

Dve dvojky v jednom tíme. Tak to Lawrence nikdy k titulu nedotiahne.

Koukám, že data analytik z Temu má zase rozložení osobnosti v přímým přenosu

Samozrejme, kritici mozu okamzite namietnut, ze s Russellom prehral aj v sezone 2022, kedy auto bolo stavane len pre Hamiltona, kedze Bottas odchadzal a Russell do Mercedesu estelen prisiel. Do noveho prostredia. A aj tak Hamiltona porazil.

Takze nie je to len o prehre v 2024

6 Likes

Tam je vyhovorka, ze sa zmenili auta, pricom on bol roky zvyknuty na dominantne, cim zabudol bojovat o pozicie (co sme videli aj v 2021, ked ho skolil Verstappen), a nasledne ked bol RB a Ferrari odskocene, tak stratil motivaciu.

4 Likes

aj v 2022 syrovi uz nedavali data ?

1 Like

To je ten vtip ​

A to mu tie dáta prestali dávať po Belgicku 24? Lebo tam ešte vyhral. Toto tým nebude, jemu celkovo nesadla éra prísavného efektu.

Asi teba, ked mas potrebu reagovat. Vlastne neviem ci to mozme nazvat reakcia :smiley: Skor zufaly vykrik do tmy… :hole: :clap:

Max má wheel knowleage

1 Like