Temný mrak zastrel celú moju sezónu, hovorí s ľútosťou Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Si len taký dobrý, aké dobré boli tvoje posledné preteky. Stará pravda, ktorá Carlosovi Sainzovi celkom pokazí prázdniny. Španielsky pretekár bol v tejto sezóne na koni, vyhral v Singapure a dve veľké ceny pred koncom mal pred tímovým kolegom Charlesom Leclercom 28-bodový náskok. Posledné dva víkendy však vyniesli späť na piedestál Monačana.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/135072/temny-mrak-zastrel-celu-moju-sezonu-hovori-s-lutostou-sainz

jemu a Perezovi by mali zakazat vyjadrenia do medii radsej

Ak sa slabé výkony po novom nazývajú temný mrak tak súhlasím. Karol niekedy svojim výkonom za volantom a pod helmou vie potešiť ale chce to viac.

1 Like

Myslim ze mel dobry rok, byt celou dobu pred Leclercem i pod hejtery z vlastnich rad, to se musi umet.

Nakonec kdyz ho Leclerc se stestim dostal, stejni anti fans plisni stejneho Sainze za to, ze prohrali souboj s Mercedesem, vic priznacne pro Ferrari to byt nemuze, zmatek a chaos jak ho zname :zap:

1 Like

Charles mal veľa smoly cez rok a Carlos si to vybral na záver. Výkony boli podobné a body takisto. Len škoda pre nich, že im to nevyšlo proti Mercedesu, ale narobili veľa chýb.

1 Like

Je mi ho ľúto. Jazdil dobre túto sezónu. Škoda tých posledných 2 pretekov. Charles je rýchlejší ale zas Carlos mi príde spoľahlivejší jazdec. Myslím, že Ferrari má najlepšiu jazdeckú dvojicu. Potom McLaren a potom Mercedes. Ostatný majú jedného jazdca dobrého a druhého nič moc.

teoreticka “konsipracia” moze byt aj v tom, ze proste po nezavinenom zniceni auta vo Vegas uz mozno nemali diely najnovsej specifikacie a jazdil s polostarym autom, to by celkom aj davalo zmysel, preco z nicoho nic stracal pomerne dost

ale strategovia mu tiez velmi nepomahali… co uz, pre Carlosa velka pachut ale stale si myslim ze mal daleko lepsiu sezonu ako Charles

2 Likes

Oba jezdci Ferrari si nemají co vyčítat. Dyť hned po Sargeantovi byli nejméně spolehliví jezdci v celém startovním poli.

chces povedat ze taky Perez bol spolahlivejsi?

Chce povedať, že Gasly bol najspoľahlivejší :slightly_smiling_face:

Péro taky velká bída. Však je třetí v tabulce záškodníků.

Gasly sice v Austráli rozbil oba vozy Renaultu jedním vrzem, ale tím to skončilo.
Jezdci Ferrari se v rozbíjení vozů střídali snad každý závodní víkend.

Jo jo, Gasly je super, jazdci Ferrari sú mantáci a Ty nepreháňaš.

2 Likes

se stastim? :smiley: keby Leclerca nevypli v zahrievacom kole a nediskvalifikovali tak by Sainz nebol nikde

to ze je spolahlivejsi, je dobre ked ,iba, zbieras body. Ked chces zbierat vitazstva prip. titul tak potrebujes chlapa ako je Leclerc

1 Like

Driver Damage Totals

• Logan Sargeant: $4.33 million
  • Carlos Sainz: $3.64 million
  • Sergio Perez: $3.22 million
  • Esteban Ocon: $2.99 million
  • Lance Stroll: $2.83 million
  • Alexander Albon: $2.78 million
  • Kevin Magnussen: $2.57 million
  • Pierre Gasly: $2.42 million
  • Oscar Piastri: $2.27 million
  • Charles Leclerc: $1.91 million
  • Niko Hulkenburg: $1.55 million
  • Nick de Vries/RIC: $1.52 million
  • Lando Norris: $1.45 million
  • Yuki Tsunoda: $1.25 million
  • Guanyu Zhou: $1.20 million
  • Lewis Hamilton: $880,000
  • Fernando Alonso: $830,000
  • Valtteri Bottas: $700,000
  • George Russell: $670,000
  • Max Verstappen: $345,000

Niko Hulkenburg :slightly_smiling_face:

Téhle tabulky se moc chytat nemůžeme. Jsou tam započítané i poruchy za které jezdec nemoh a škody, které vznikly když je někdo naboural. Proto je třeba Ocon ve škodách tak vysoko.

to plati aj o sainzovi s leclercom :smiley:

1 Like

Preto ma jedine vitazstvo tuto sezony Carlos? Preto Charles uz nie jeden krat vyradil sam seba z 1. miesta ked viedol preteky (nie tuto sezonu)? Ten bol dobry…

1 Like