Talianski novinári reagujú na Vasseura: Našou úlohou nie je podporovať tím, ale pravdivo informovať | Magazín F1 - F1online.sk

Medzi nepriateľov Ferrari sa podľa Frédérica Vasseura zaradili aj talianski novinári, ktorí majú v tíme vytvárať nestabilitu a tým negatívne vplývať na jeho výkony. Proti týmto tvrdeniam sa napokon postavila Talianska únia motoristických novinárov UIGA, ktorá nepovažuje za svoju úlohu slepo podporovať domácu stajňu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204941/talianski-novinari-reaguju-na-vasseura-nasou-ulohou-nie-je-podporovat-tim-ale-pravdivo-informovat

Válka s tiskem, to pomůže :sunglasses:

1 Like

Novináří vystřelili první :stuck_out_tongue:

1 Like

Dejve, proč máš rétoriku jako Zeman nebo Fico, co by zakazl svobodný tisk?:thinking:

1 Like

Tak to asi neměli slepý náboje :sunglasses:

1 Like

Nejlepší byl Arrivabene, ten na novináře prostě kašlal. :stuck_out_tongue:

4 Likes

Tak to mu to zachránilo krk :stuck_out_tongue_closed_eyes: :smile:

1 Like

Jo tak proto vznikl ten boj o moc ve Ferrari, protože šéf týmu neuměl ani komunikovat s novináři :smile:

Válka s vlastním bodovým systémem pomůže

1 Like

O tom se nechci bavit, to je smutná historie :neutral_face:

Tady je odkaz, kde je i dokument s výčtem trestů za různé prohřešky, zajímavé, že se tohle dostalo ven najedou až teď

1 Like

Uz sa mi to nechce hladat, ale podla mna ked Vasseur za toto kritizoval media, riesil ludi na technickom oddeleni, nie seba. Ten Turrini sa sustreduje na Vasseura.

Dalsia vec, novinari ocividne maju problem rozlisit “pravo na pisanie pravdivych informacii” a spekulovanie. K tomu sa pripaja dolozka o zodpovednosti. Ked uz chcem spekulovat ze niekto( napr. aj Vasseur) vo Ferrari konci, mal by som uviest aj zdroj odkial to mam, nie spekulovat cisto na zaklade toho, ze sa verejne nepovedalo, ze ma uz novu zmluvu.

Tuto sa vsak Vasseur trosku sekol ked do toho rypol, lebo bohuzial zijeme v dobe, kedy media a socialne siete vedia napachat viac skody ako atomovka. Na to, aby takyto boj niekam aj dotiahol ako sef teamu urcite nema cas, nic ine by nerobil len sa dotahoval s “novinarmi”

4 Likes

Talianske média a pravdivé informácie. V ich prípade skôr špekulácie.

1 Like

Hodil by sa im tam tento rok nejaký čarodej :grin:

Jedno ale je pravda - kvalita novinárčiny (obzvlášť po informatívnej stránke) ide vo svete aj u nás v posledných rokoch rapídne dole.

To, že to hentí pacienti zneužívajú na politiku, to už je len čerešnička na vrch.

3 Likes

Tak spíš bych tohle připsal faktu, že “novináře” dnes může dělat kde kdo, každý si může založit určitou formu zpráv a vytvářet obsah a upravovat sdělení podle sebe, což je špatný

Je to tak. FIA ma vo vlastnych materialoch mode auto pred cerveneym. Takze sa na 2026 nicoho nebojim :grin:

2 Likes

V podstate áno, v resp. že novinára môže robiť hocikto, kto zodpovedá nejakým požiadavkám daného média. Problém je, že v tých požiadavkách je slovo kvalita mimo top3.

1 Like

Tak FIA chce ukázat, kdo je první na jejich listině podpory, a kdo druhý. Zbytek týmů má smůlu