Takto majstrom sveta nebude. Van der Garde skritizoval Norrisa | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris je už druhý víkend po sebe lídrom priebežného poradia šampionátu. Nevďačí však za to svojej chladnokrvnosti a schopnosti vyhýbať sa chybám, zdôraznil Giedo van der Garde, ktorý mladému Britovi vyčíta, že sa ešte nepripravil na majstrovský boj.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192609/takto-majstrom-sveta-nebude-van-der-garde-skritizoval-norrisa

Radsi Piastri nez Norris.

2 Likes

Koukam ze Lando dostava solidni bidu.

Van der Garde mi v tomhle pripomina Browna v jeho kritice Hornera.

Lando vede sampionat. Jestli jsou jeho vykony dokonale? No nejsou. Ale porad vede ne?

2 Likes

To ja nevim Josi jestli to bude stacit. Ale zatim dobry ne? Furt je na tom o osm bodu lepe nez Max. Bohuzel.

Minulost je minulost a budoucnost je nejista. Ale ted vede Lando. Takze kdyz zbytek sezony bude probihat podle stejnych not jako uplynule dva zavody, tak to bude stacit urcite.

Ale jasne, asi se to trosku zmeni. Doufam ze spravnym smerem, ale nejak mi to zili netrha. Max ma 4 tituly a vypada spokojene.

Uvidime, co prinesie slubovany upgrade RB, tak isto Mercedes urcite nebude spat, ale najma zmena pravidiel flexibility.

Je potreba nebyt rozmazleny a priznat si, ze Max nebude kralovat vecne. To je neco, co hamilton ultras nepochopili a asi nikdy nepochopi. I kdyz si nemyslim, ze Max skonci karieru se 4 titulama.

2 Likes

Kdyz ja mam pocit, ze ta flexibilita je takova fata morgana. Takovej pukavec. To rozklepnes a jenom to zasmrdi. Tak zprisni testy. McLaren je na to stejne pripraven.

Postupem casu tak nejak rezonuje polem, ze je to o mechanickem gripu. Ze s aerodinamikou jako takovou jsou teamy vcelku spokojene a funguje jim dobre. Prej snad ma McLaren nejak lepe resene zaveseni. Nevim, prd tomu rozumim.

no áno,bolo treba byť široký,najlepšie vytlačiť z trate po vzore Maxa…VDG nechápe,že Lando jazdí férovejšie,má rýchlejšie auto ako Russel,tak nemal problém sa opäť dostať dopredu aj keď s časovou stratou…ten výjazd mimo trate v šprinte,bola závažná chyba,to uznávam…

2 Likes

Presne tak, moje rec. Jestli je McLaren lepsi, tak je lepsi. Hotovo. Ja jsem se svym favoritem spokojen. Ale myslim, ze takhle v miru je s tim vetsina Max fans a i RBR fans jsou nejak vic v pohode.

1 Like

Presne tak. Nejvic hystericky ohledne vykonnosti red bullu jsou jeho hejtri :smiley:

2 Likes

Urcite to v pripade McLarenu nie je len o flexibilite, ale desatinku k desatinke sa taketo veci nascitaju. Ich vyhoda je v praci s pneu, a to bude pravdepodobne tak ako pises, teda v mechanickom gripe - zavesenie a mozno tie nove brzdy. Ale ak ich spevnenie kridel spomali len o 1-2 desatinky, tak ich naskok bude mensi a v kombinacii s Landovou neistotou a chybovostou, je to voda na mlyn Verstappena s Russellom.

1 Like

Tak doufejme. :wink:

1 Like

@tiMur hoši vy tu děláte z Maxe boha, a pak se modlíte, aby soupeři zpomalovali, protože Max vlastně tak netane ten minopost na hranu, jak tu tvrdíte celou dobu. Příště si tu pusťte cirkusovou hudbu, až si takhle zase budete nalhávat a protiřečit

3 Likes

Kto to je Giedo van der Garde? :rofl::rofl::rofl: ten bol niekedy majstrom sveta? :rofl::rofl::rofl: ten tu ide mudrovať a rozumy rozdávať :man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming:

4 Likes

a v mclarene budu spat? :slight_smile:

2 Likes

Ano, mistr sveta ve mleti pantem, sub typ tluc huba.

1 Like

Klid, maji ted Yukiho jako race testovace, je sice Nowey, ale Newey to nejni, ticho uz :rofl:

Rozveď, to mě zajímá :grinning:

Nebude, no lepšie auto sa zlepšuje ťažšie, respektíve časové zisky sú zväčša menšie. Ale samozrejme je možný aj scenár, že McLaren odskočí ešte viac.