Také niečo v našich končinách nemá obdobu. Nova Sport predstavila plány na sezónu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Všechno špatně.

ú-stínadla-bem

Můžeš trochu více upřesnit? Zatím jsem to nepochopil.

Mám ještě spoustu zbytkového alkoholu :grinning:.

ú-stínadla-bem
              Ústí nad Labem

Je to tajný, Foglar tam měl babičku, nebo něco takového…

2 lajkov

Může být. Vzpomínky na dětství bývají hodně silné.
A v době, kdy nebyly počítače, televize a mnohdy ani rádio se do života nevkrádaly žádné rušivé elementy.
V takovém prostředí mívala fantazie mnohem větší sílu.

2 lajkov

Toto je cez ktoreho operatora ? Sorry necital som vsetko, 244komentov je dost :smiley:

v pravidlach…

Skylink, ale asi to není aktualizované… takže bacha. :smiley:

1 lajk

Včera som si pozrel ten film 28 Days Later a celkom ma to bavilo. Bolo tam viacero zaujímavých pasáží a malo to svojskú atmosféru. Snažil som sa prihliadať na to, že je to už 22-ročný film. Dal som tomu hodnotenie 7/10. Každopádne dík za tip. :+1:

1 lajk

@Situs Čo hovoríte na nový film 28 Years Later - The Bone Temple (2026), ak ste to už videli?
Ja som tomu dal 7/10 (Metascore 81 na IMDb mi príde dosť nadhodnotené).

Já bych tomu dal tak 6/10. Moc malé brko podle mě :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Akože Samson mal moc malé brko? :slightly_smiling_face:

1 lajk

Už je to chvilka co jsem to viděl, tak nevím zda to byl Samson, … jestli je to ten Alfa tak to je on :grinning_face:

2 lajkov

Ja som nevidel zatiaľ ani ten “prvý” 28 rokov potom, a nejak skoro sa na to nechystám :smiley: :slight_smile: .

Aktuálne som dočítal Iliadu od Homéra a chystám sa na Odyseu, pozrel som si film Trója (aj režisérsky zostrih) a musím uznať, že na hollywoodske pomery sa do toho filmu dostalo toho dosť z predlohy, dnes by tomu nevenovali podľa mňa takú ochotu sa pokúsiť tam všetko “napchať” :slight_smile: , ako je zrejme vidno v traileroch na nolanovu Odyseu.

Aj kvôli tomu som sa rozhodol prečítať si tieto legendárne eposy od Homéra, som zvedavý, čo sa Nolanovi podarí zadaptovať, lebo zatiaľ, podľa traileru a castingu z toho absolútne nie som nadšený a tak na 80% som už rozhodnutý, že na to nepôjdem do kina a radšej si to pozriem, keď sa to už bude dať dáko stiahnuť :slight_smile: . Sean Bean (ako Odyseus) v Tróji bol fakt dobrý, dovolím si tvrdiť, že ideálny casting, neviem, či Damon bude zrovna niečo na podobnej úrovni.

Takže asi tak, pardon za takýto “rant”, ale Nolan mal šancu obsadiť aj menej známych viac “greek passing” hercov/herečky a celkovo urobiť z toho niečo, čo by mohol byť ďalší historicko/epický film (na úrovni Gladiátora / Tróji), a aktuálne to skôr vyzerá, ako jeho nejaká dystopická, depresívna, ponurá fantázia, bože a to brnenie (fuj), lode, casting, no nevidím to ružovo :confused: .

(ak by ste si chceli prečítať moju recenziu, jim_clark65 na csfd, včera som ju napísal, je to trocha dlhšie čítanie ale snažil som sa nejak zovšeobecniť moje myšlienky, v skutočnosti by to mohlo byť aj dlhšie, dal som tomu taký “dobrých” 3/5, najmä kvôli tomu, ako viedli príbeh tak od polovici alebo 3/4 filmu)

2 lajkov