Lando Norris je od minulého roka majstrom sveta a tento titul mu už nikto nevezme, hoci z hľadiska vlastných výkonov nedosiahol absolútny vrchol. Britský jazdec po prvej polovici sezóny 2026 tvrdí, že podáva lepšie výkony ako vo svojom majstrovskom ročníku, aj keď to nie je evidentné pri pohľade na jeho postavenie v šampionáte.
Norrisovi sa ziskom titulu rozviazali ruky… uz ho len tak nejaky suboj nedostava pod vnutorny tlak a tym padom jazdi uvolnene a nerobi chyby ktore ho minuly rok stali cenne body. ten titul mu dal kridla a nepotreboval na to Redbull
Za mna Lando tuto sezonu asi najlepsie jazdecke vykony zpomezi jazdcov na celom gride, a to som neni jeho fanusik ale ze vobec, ma titul a jazdi s cistou hlavou, ja len dufam ze nieco podobne sa poradi aj Charlesovi
Vloni mu v první půlce sezóny nesedělo auto, a asi i nervy dělaly svoje - čekala se od něj jízda na titul od začátku. Podařilo se mu ale pořád vozit slušné body, a to nakonec rozhodlo. Kanadu teda nepočítám, to se nepovedlo .
Ale netvar sa, dobre vieme že vy mclarenaci to prajete viac lewisovi, my ferraristi zase uplne prirodzene charlesovi, podobne ako vacsina fans mclarenu vlani fandila viac landovi nez oscarovi
Já nejsem mclareňák, já jsem landovec. Takže je úplně jasné, komu jsem vloni víc fandila . A u Ferrari upřímně nevím, fakt to přeju oběma. Pokud se teda ještě nezapojí Lando, to by logicky úplně změnilo situaci .