Přítomnost některých “diskutérů”, kteří tu vstupují s pevně danými předsudky a hájí je za cenu slovní agresivity, už poškozuje i toto fórum. Ale taky mi přijde, když se občas proklikám anglickými fóry k F1, že tamní diskuse jsou kultivovanější - ale právě proto, že v ní z nějakého důvodu absentují fanatici, kteří opakují jednu a tutéž tezi bez ohledu na fakta a argumenty a dokážou tím zaplevelit i dobře rozjetou výměnu názorů. Pokud jde o to lepší, v tomto jsme, věřím, souměřitelní.
K věci - Sebastianovo trápení v současném Ferrari mě jako fanouška mrzí, ale pouhým srovnáním se sezónami 2015 - 2018 a de facto i s tou minulou, kdy jeho výkony byly rozkolísané, ale vyskytovaly se mezi nimi i skvěle zvládnuté závody, musí být jasné, že tady se naprosto rozlepilo funkční spojení mezi pilotem a týmem, a to v míře, která je až nevídaná. Od začátku sezóny Ferrari prakticky přehlíží Vettelovy potřeby (viz reakce na vadné šasi na Silverstone, které bylo vyměněno až po Silverstone 2, s okamžitým efektem v následujících závodech) a degradovalo ho fakticky do pozice testovacího jezdce (viz Eifel, kde si nemohl vyzkoušet novinky v tréninku a přizpůsobit jim nastavení vozu - potom se jezdí ale obtížně), nemluvě o strategiích. A Sebastian podle mého názoru tuto realitu akceptovat a ztratil motivaci. Obvykle, když se mu nedaří, je to na něm znát, teď mi během víkendů přijde klidný a flegmatický. A možná tajně vítá, že Ferrari může skončit v PK za Racing Pointem.
Věřím, že v Aston Martinu bude zase politý živou vodou. A neobávám se o jeho motivaci v středu pole (ostatně ještě nedávno na f1.com nějaký novinář referoval, že Vettel zůstává v garážích týmu do pozdních hodin). Za prvé hyperdominance Mercedesu představuje fakt, proti kterému se nedá moc bojovat (a ta frustrace bude doléhat spíše na Maxe Verstappena), za druhé kritický problém této sezóny tkví ve vztazích s Ferrari a především Binottem, v Aston Martinu bude ten level přístupu úplně jiný. A myslím, že Sebastian není ten typ, který by něco vypouštěl, když cítí, že tým od něj něco očekává. Binotto dal ještě před sezónou jasně najevo, že neočekává, a důsledně uplatňuje politiku nového spasitele, Charlese Leclerca. Ono už Kimi, který si obvykle na nic nestěžuje, se v médiích v roce 2014 nechal slyšet, že těžko může něco dokázat, když tým se řídí připomínkami pouze jednoho jezdce, tehdy FA.