Szafnauer by Pérezovi ponúkol zmluvu: Nezabudnime, že Verstappenovi pomohol k titulu | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez síce nedokáže konkurovať Maxovi Verstappenovi, no to neznamená, že by mal o svoje miesto v Red Bulle prísť. Otmar Szafnauer tvrdí, že keby bol na mieste Christiana Hornera, zaspomínal by si na všetky momenty, keď Mexičan pomohol svojmu kolegovi a aj tímu k titulom. V neposlednom rade na Veľkú cenu Abú Zabí 2021.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152110/szafnauer-by-perezovi-ponukol-zmluvu-nezabudnime-ze-verstappenovi-pomohol-k-titulu

Prej pomohl Maxovi k titulu :laughing: :laughing:, jediný kdy pomohl Maxovi bylo v Abu Dhabi, to Bottaska to byl větší rohožka, kolikrát blokoval jezdce za safety carem aby mohl Lui v klidu přezout, v roce 21 jezdil s horším autem jen aby mohli testovat a to co fungovalo dali na Luiho, a to nemluvím o Maďarsku kde sestřelil oba RB a stejně mu to bylo k ničemu :laughing: :laughing:

1 Like

Peréz by mohla být zajímavá volba.
Klidný jezdec… má spousty zkušeností a taky dokáže donést nějaký $$$.
Takže pro nějaký menší nebo začínající tým je skvělou volbou.

Nějaký tým typu Alpine ideál.

1 Like

Nebo Mercedes, to je taky tým, ktery by potreboval support

Support potrebuje Mario Andretti.
Forza Andretti !

1 Like

Kimi to dneska drtil v W13.
Imola čeká.

Takhle sleduješ Kimiho? testy byly včera …

Péro měl smůlu, že narazil na Jensona a Emila.
Helmut mu taky moc nepomáhá.
A Stroll? Ten ho využil pouze k získání Force Indie a pak ho odkopnul.
Taky to kluk neměl a ještě ani teď nemá jednoduché.

:slight_smile:

Nej čas 1.21:000, uvidíme, co další test

Asi to bylo spíš seznamování než jízda na nějaký časy. Prý měl mít stažený výkon až o 100 koní.

5 Avanue je dobrá, rád tam chodím nakupovat, když jsem v NYC

Čo si si kúpil naposledy, keď si tam bol?

Rožky na Porsche.

3 Likes

Porsche sa v NYC dá požičať, len neviem, či sa na Fifth Avenue dajú zohnať aj klasické rožky. :slightly_smiling_face:

2 Likes

V NYC jsem nikdy nebyl. :confused:

daju, v polskom obchode, ako vsade vo svete :smiley:

1 Like

To je chyba, měl bys to napravit :slightly_smiling_face:

Posledně oblečení, jel jsem tam s prázdnýma kuframa, abych si udělal nákupy :grinning: ale asi nejlepší event co jsem tam byl, tak play off NHL 07, kdy Rangers hráli s Buffalem, a v té době byl v Rangers Jágr, Straka a Rozsíval. Parádní zážitek, vyprodaná Madison Square Garden :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ak je to pravda, tak Ti to závidím v dobrom :slightly_smiling_face:. Ja som na tom rovnako ako Puff, ešte som tam nebol. Snáď sa mi tam niekedy podarí dostať a vidieť to.