Svadobný dar pre Charlesa Leclerca? Lewis by mi mohol darovať titul, smeje sa | Magazín F1 - F1online.sk

Týždeň pred prvými pretekmi sezóny stihol Charles Leclerc zažiť jeden z najkrajších dní vo svojom živote, keď si oficiálne povedali svoje áno s priateľkou Alexandrou. O svadobné dary určite nebola núdza, no vo štvrtok sme sa dozvedeli, že jeho tímový kolega Lewis Hamilton s ním otáľa. Leclerc má však veľmi dobrú predstavu, čo by si želal od sedemnásobného majstra sveta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227775/svadobny-dar-pre-charlesa-leclerca-lewis-by-mi-mohol-darovat-titul-smeje-sa

Oni zase upravili startovu proceduru na +10s ?

Len +5s by mala byť

Dnes som zachytil info, že FIA mala pridať ďalších 5s. Ale už viem, že to bol len další nonsense na Xku. Zostáva 5s.

Za mna uz je aj dodatok 5 sekund neferovy voci Ferrari, ale bohuzial. Neviem, za co to Vasseur vymenil, ale dufam, ze mu to za to stalo.

4 lajkov

Keď Líderka venezuelskej opozície mohla darovať nobelovku Trumpovi, tak môže aj Lewis darovať titul Charlesovi. :smile:

Zda sa , že to vymenil za to, že Mercedes stiahol motor o sekundu na kolo, aby nevyzeral ako uplny pablb.

Vasseur tam uz davno nemal byt. Sef Ferrari, ktory je totalne neviditelny, vobec nekope za svoj tim, nevie sa poriadne vyjadrit do medii, vyvinut tlak na FIA, ked je super podozrivy z podvadzania alebo vetovat upravu pravidiel, pri ktorej sa Ferrari doslova ■■■■■ na hlavu a ked ju chceli oni, tak vsetci ostatni to zablokovali.

Uz davno mali riesit zmluvne podmienky s Hornerom. Jediny schopny konkurent Wolffa, ktory aj bez krytia FIA dokazal 2x dostat svoj tim na absolutny vrchol a dominovat aj ako zakaznicky aj tovarensky tim. A ukazuje sa, ze pri RBPT mal opat vyborne rozhodnutie.