Súperi si vraj delia Red Bull: Wolff víta Marka s Verstappenom, Ferrari obvoláva Neweyho ľudí | Magazín F1 - F1online.sk

Chybu udělal, že byl deep na brdach s Crawfordem, jinak jede ok. Nezapomeň, že přeskočil F3

v súboji s Hadjarom tam spravil hneď 2 chyby, ak má ísť hneď po roku do F1 tak musí chalan výrazne zabrať, tam asi výhovorka, že bol nedávno len v F3 nepomôže

1 Like

ja si myslim, ze ano, ze k tomu vyuziva situaciu, zacitil prilezitost. Na to nemusi clovek byt Machiavelli aby videl, ze Marko je na ceste von a Max jeho miesto planuje nahrat otcovi.

Helmut s Josem a Maxem uvidíš vedle Tota :grinning:
Reálně, co to přinese Josovi, že by byl oficiálním členem? :thinking:

Ale on F3 ani nebyl, skočil z F4 rovnou do F2. Logicky se musí ještě učit

Correa měl přezout, takhle pro něj nevidím schůdnou alternativu :thinking:

nedava mi zmysel naco k tomu potrebuju Helmuta. Ale vsak uvidime coskoro.

F4 som myslel samozrejme, na podstate to ale nič nemení, duplom keď ho niektorí chcú posadiť rovno do Mercedesu

Protože je to svatá trojce přece

Cordeel s Barnardom s nimi teraz docela vypiekli, som myslel že nemôžu pit počas prejazdu boxom za SC

Hele Lando v F2 taky delal chyby a šel do F1 a tam se vyjezdul a jezdil tam líp

Nechci to zakřiknout, ale Antonelli podle mě zatím těch chyb dělá minimum. Jezdí pěkně čistě, dnes několik předjížděcích manévrů kolo-kolo a žádný problém. A fakt má ještě na leccos nárok.

1 Like

prepáč ale dnes som ich zatiaľ napočítal 5 za 21 kôl, to mi nepríde zrovna ako minimum.

1 Like

Ovšem teď to dal Enzo jako dědeček :smile: !

3 Likes

tak Enzo im trošku vypiekol rybník teraz :muscle:

Ale je to minimum, jen se Kimi nechává hodně unášet v soubojích

Ale to jsou přesně takové, které má podle mě v pohodě povolené, žádný učený z nebe nespadl. Kdyby se díval někdo opravdu neznalý, tak vůbec netuší, že jede druhý kompletní závod a přeskočil celou jednu soutěž. To je podstatné, teď uvidíme, jestli a jak se bude zlepšovat.

1 Like

Akurát to unášanie znamená totálne prebrzdenú prednú ľavú, teraz zase zbytočne z veľkej diaľky

1 Like

Jako dělá to dost na sílu, těch zbytečných chyb v soubojích je od něj dost.

1 Like