Súperi nás predbiehajú, pripúšťa Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Souhlas, realně takovouhle určitě nechceš. :wink:

Dobrá otázka. Jsem na rozpacích. :eyes::rofl:

Musíme jí to říci, že jí reálně nechceme, ať se sebou něco udělá :smiley: :+1:

blondýnka je moc fajn, ale musím říct, že má hodně zvláštní way of communication :shushing_face:

Pěkná barva… teda na tu střechu moc vkus neměl. :smiley:
Ale 50 tisic bych i tu střechu bych vytrpěl. :smiley:

Takže ti řekla pojď se projít do lesa a ty co blbneš a utekl jsi? :smile:

ne, ale řekla, že když půjdeme ven, tak do lesa na meditaci, není to úplně běžný, alespoň ne pro mě :rofl:

Řekla, že půjde jen v noci a jen do lesa…
Aby ho neviděla a aby je nikdo neviděl, aby si neudělala ostudu.

A šli jste ven nebo co teda? :man_shrugging: Nebo se na to chystáte?

Tak se domluvili ale poslala místo sebe bráchu :smiley:

ano, už jsme se potkali :smiling_face_with_three_hearts:

Ty jsi jeho kámoš, tak ti radím, ať mu praskneš tu jeho bublinu mimo realitu…
Jinak to špatně dopadne.

… a ví o tom? :thinking:

namaste namaste eat live prey

tak vzhledem k tomu, že se plánuje další meet, tak bych řekl, že jo. Jen @PUFF to špatně nese, protoež tu o Charlotte jen básní, ale nemá koule ji oslovit :slight_smile:

S tím namaste mě to už straší i v noci, zaměření na inner peac s duchovnem je zrovna věc, která mě moc u ní neláká :smiley:

odporucam kazdemu, jak mas mat rad druhych a byt s nimi v mieri, ked sam so sebou niesi, ze :slight_smile: ale nejdem to tu rozpitvavat lebo zase mi mr.dne a zmiznem na mesiac prec

tohle beru, jako nějaké osobní přesvědčení. Myslím, že tam je tolik faktorů v osobnosti, že zrovna meditace není zárukou toho najít inner peac a mít rád ostatní

stare SLko black series
image

2 Likes

to rozhodne, ono ked si obrazne povedane v pr.deli, tak meditacia ta z nej nedostane, meditacia samotna ta ma hodit do pohody, do kludu; na najdenie spravneho smeru su ine substancie alebo odborne skoleni ludia

1 Like