Súperi nás predbiehajú, pripúšťa Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Myslieť si, že admin vyhodí niekoho len preto, že bubáčikovi sa nepáči čo ten človek píše to je haluz :joy:

3 Likes

piastri pred Landom zeby mal?

Tak jestli budou při sobě tak občas to bude i v Piastriho prospěch, může to být i on. Ale má ještě kupu času. On Lando taky vedle Sainze ještě nijak zrovna nezářil.

Vtipný, jak tu @Bretnix po Rakousku psal (týden a den zpět), jak ten enormní rozdíl v Rakousku nemohl dělat jen uprgade, který Piastri neměl a je napováženou jeho angažmá, protože nic nepředvádí a ve vedlejší diskuzi ho vynáší do nebes. Prostě zase analýza hodná Bretnixe, @PUFF furt čekal od Piastriho víc, až nakonec předjel jeho oblíbence Hama :smiley:

1 Like

Děláš dobře že si mě ukládáš, pak taky víš že jsem nikdy nepsal, že vás blokuju, jen jsem dával návod jak se to dělá.
Neodešel jsem proto že od dob Piškotka jste se mírně posunuli, změnili si jméno, nadělali si děti a to vaše naříkání ještě nabralo na intenzitě. Teď už stojí za to to studovat.

Takže tady jsi zapomněl přepnout účty? OK, to vlastně dává smysl, Tripere. :smiley:
Pokud chceš takhle udržovat dva učty a tahat lidi za fusekli, tak si to musíš více hlídat, co za koho jsi psal…

2 Likes

Aha, ty jsi dneska nějak z formy.
Nejdřív tvrdíš, že 1:31,338 je rychlejší než 1:31,255
A potom to zakončíš perlou, že 4 místo je před 3.

Asi máš po svátcích hodně práce a motá se ti hlava ze sluníčka.

Jinak skončit v 2 nejrychlejším autě na 4 místě a před tebou je vyhasla dvojka Mercedesu, která byla po startu na 9 místě je hodně k zamyšlení.

Co to má společného s Triperem nevím, ale když jsem to psal, tak je to určitě pravda.
Dneska už vás ale zablokované nemám.

:joy:
​​

2 Likes

Aha, takže ty nás s radostí čteš 10 let (i když třeba u mě těžko 10), ale najednou ses dozvěděl že si nás měl zablokované a teď už nás teda zase nemáš. Vypadá to spíš, že z toho máš uplný bordel v hlavě. Tak dlouho jsi tu osočoval z multinicků až ses jím stal. No jo, víš co se říká - čím zacházíš tím taky scházíš.

Tak já ti dám taky návod. Založ třetí nick, začni s nepopsaným listem papíru, přestaň lhát a chovej se jako chlap a ne jako had. :wink:

3 Likes

Myslím že je to pro něj až příliš rozumné, ale palec nahoru :+1:

No to nevím, jestli je výhra skončit s druhým nejrychleším autem na 3 a 5 místě :slight_smile: a ani ne vteřinu od nováčka

Když jsme u toho nej času, kolik zajel Sainz schválně? :stuck_out_tongue:

Mohl bych napsat, ze Alonso nikdy netvrdil , ze tuto sezonu bojuje o titul , jejich plan od zacatku je stejny a soustredi se na dalsi sezony , ale to by chtelo trosku mene zaujatosti , inteligence a rozhledu.
To , ze Alo patri ke spicce elitnich jezdcu vi taky kazdy koho v mladi neupustili na hlavicku .

Mene zasti , lepsi slovnik … (sektar, fanatik ) … ted nevim jestli to je problem IQ nebo nedostatku lasky v utlem detstvi .
Jediny kdo tady bavi si ty , … posilam obejmuti na dalku … at nejsi tak smutny a nasrdeny na cely svet :heart: :heart:

5 Likes

Jestli se bavíš o celkově druhým nejrychlejším autě, tak to skončilo na 7 místě.
Ale to bych tu radši nerozmazával.

Celkově druhé nejrychlejší auto skončilo 3 a 5, když nedokázalo předjet McLareny na hardech a to měli softy

1 Like

No jo, to je tak, když někdo neumí ani číst.
„Budeme potřebovat víkendy, kdy bude mít Red Bull nějaké problémy. Stejně jako měl Sergio zde v Monaku. To znamená závod, kde nebudou bodovat. A pokud bude mít Max jeden nebo dva takové víkendy, budeme v šampionátu o něco blíž. To je motorsport. Může se stát cokoliv. Co se však čistého tempa týká, myslím, že zatím nemáme šanci. Určitě se ale nevzdáme,“ dodal.

2 Likes

Včera mě ten závod nějak vzal a poprvé jsem si objednal nějaký merch z F1. :cry::slightly_smiling_face:

Ty sis objednal další RB merch?

Nevím jak to přesně poznáváš, ale kvalifikační data tak nemluví a ta závodní už taky ne :thinking: