Na ceskom hrade asi ty inteligent. Ved ty nevies z kontextu vycitat ani jednoduchu a uplne jasnu informaciu.
Stále se tě ptám, jestli je to v UK, GB nebo Anglii, jestli nevíš rozdíl, tak si smaž účet a jdi se to doučit.
Nepytaj sa a citaj.
jo ty čítáš fake news, tak to jo
Kludne si citaj fake news, ked ta to potesi.
Však čtu tvoje příspěvky co šíří fake news, co nadělats s jedincem, co žije jako meduza - bez mozku
Fake news tu siri jedine chromozom ako ty. Dokonca si ten svoj clanok ani len necital. A nemam dalej chut hrat tuto tvoju infantilnu hru, pointa mojho prispevku bola aj tak niekde inde, ale prvok ako ty si to aj tak otoci, kde potrebuje, tak naco hadzat hrach o stenu. Uzi si vecer a najdi si ineho sparing partnera na debatu, ktoremu nebude vadit tento underground level, ktory tu predvadzas.
Je sice pravda, ze zamestnanost v UK v moslimskej komunite je nizsia ako narodny priemer, ale tieto cisla su loz.
To tak asi bude v celej EU, ze tito paraziti len vyciciavaju system. Kolko je to percent az take podstatne nie je. Podstatny je ten problem samotny.
UK uz je stratene, ale dufam, ze aspon v Nemecku sa zobudia pobiju ich, lebo ti uz maju tiez namale.
no tak to je presne retorika, ktora nicomu nepomoze. Ludia s bodobnou retorikou zobrali do ruk kormidlo v UK pocnuc referendom o brexite a dopadlo to takto:
’
A čo podľa teba pomôže? Lebo zjavne multikulti sen o moslimoch v EÚ zlyháva na plnej čiare. Stačí si pozrieť kto vyhráva voľby naprieč celou Európou.
Vieš čo ničomu nepomohlo, respektíve čo všetko zhoršilo? Pozvánka pre zaostalé op1ce od mamy Merkel v 2015 či kedy to bolo.
A vieš čo ešte ničomu nepomáha? Absolútne zlyhávanie ochrany hraníc Schengenu a ignorovanie ILEGÁLNEJ migrácie.
Jasné, že do UK nikto z EÚ pomaly nechce ísť, keďže sa to tam rúca postupne (od kvality života, cez ekonomickú situáciu strednej triedy až po bezpečnosť a kriminalitu). Kto by chcel ísť do krajiny, kde je na bežnom poriadku, že ťa každý deň môže niekto na ulici pobodať nožom a polícia s tým nič nespraví?
A prečo im rastie počet migrantov z krajín mimo EÚ? Nebude to tým, že Rakúšania a Nemci zaviedli hraničné a aj náhodné diaľničné kontroly kvôli migrantom, a tak je pre nich jednoduchšie a bezpečnejšie dostať sa do UK? (neviem, len rozmýšľam, že čím to asi bude)
Merkel vysla z konzervativneho kridla nemeckej politiky, nie liberalneho to su paradoxy…
Som si na 99.9% isty, ze to nie je koli rakuskym cestnym kontrolam. Top 5 je India Cina Nigeria Pakistan Ukraina. Odratam vojnovych utecencov - vsetko su to krajiny odkial migranti urcite necestuju cez rakusko a nemecko.
Preco ma F2 na jesen pauzu takmer jeden a pol mesiaca? To zapichne vydli do akekehokolvek vyvrcholenia na zaver sezony. Ludia zabudnu, ze sa vobec nejaka F2 este ide.
Hádám že Arabáči zaplatili aby u nich bylo finále, stejně jako je tomu u F1
S tym finale je to dvojsecna zbran. Kolko je statisticka sanca na finale na poslednej GP? 1:3, 1:5?
Souhlasím že šance je malá. Na druhou stranu na takové Abu 2021 vzpomínají všichni a ještě dlouho budou
Předpokládám, že výlety po celé Americe jsou drahé, takže nejspíš z ekonomických důvodů.
Až na tu Austrálii to dává v nižších sériích celkem smysl.
@Daaviid23 @helmutko část v Qataru a AD vychází ještě z dob GP2, kde se jelo GP2 Asia v rámci sezóny, ale odděleně i pořadí MS tam bylo zvlášť. Není to teda novinka, F2/GP2 nejezdila v Americe vůbec, ale tady ty Asijské závody ano
A co to s tym ma? Myslela si, ze pritiahne do krajiny pracovnu silu, ale pritiahla len parazitov na socialny system a zvysenu kriminalitu. Hned po par tyzdnoch, ked uz vsetkym normalnym bolo jasne, ze to bol omyl, to mala stopnut a cely Schengen sa mal zacat chranit a nepustit ziadnu lod na breh.
Zdroj a rok? Nejako mi tam chyba Polsko.