Jo takhle, tak to se vůbec netrap. My si vás vždycky pár nějak uchováme . Jestli Tě ale takhle rozhodil fotbalový turnaj bez gólů, tak Ti to nadšení pro entropii dlouho nevydrželo. Mně to přijde jako slušný chaos…
takze etika a kontrola podla salama sukajema.
Tak to nevypadá, že by se pod Sulajemem měla houpat židle. V čem ty změny zhruba spočívají, víte někdo?
Ano, tak nějak to asi je
Co to dneska je, zalozit si “zverenecky fond”, z neho potom platit svojich poddanych ktori mu zahlasuju vramci jeho agendy … a my sa tu natahujeme pre nejake excesy pocas velkych cien
Tak tady celý večer nevydržím, to půjdu raději vyšívat.
Zkusím se ještě naučit anketu, třeba vás to probere.
Tak máte smůlu, mechanik nemůže dělat ankety, měl jsem se víc učit…
A v čem jsou ty změny, taky nevíš?
Už jsem si to našla, je to popsané tady:
https://f1online.sk/clanky/182345/diktator-sulajem-prezident-fia-vraj-chysta-okliestenie-moci-etickej-a-auditorskej-komisie
To vypadá opravdu zajímavě. Ještě by si mohl nechat odhlasovat, že může být ve funkci víc než dvě funkční období, a máme vystaráno .
a pritom by stacilo netrestat skoro vobec ako v NASCAR a bola by aj vacsia sledovanost
Jenže v motokárách asi netrestají za traťové limity pokud se nejedná o zkrácení tratě. S touto zhovadilostí přišla F1.
Pamatuješ si to správně. Rozdíl je v tom, že pro nás je hlavní cenou, že jsme se dokázali sejít všichni živí a zdrávi.
Výhru taky dáváme všichni. Ale pouze do cca 200 Kč,- a nejžádanější jsou kuriozity jako Espreso Tea, nebo čerstvě nadojeného mléka přímo od kravičky a med od včelaře.
Holt žijeme v úplně jiném světě než formulová elita.
Ale teď v neděli jsi vyhrál doopravdy, je to tak?
Minulý pátek. Měl jsem dvojité štěstí. Vyhrál jsem legálně ve hře i v důležitějším losování.
Dobrovolně přiznávám, že v reálu jsou všichni ostatní lepší pinčutálisti lepší než já, takže došlo k nějaké anomálii.
Tak kolik už jsi toho vyšil ? Já koukám jedním okem na vyhlášení FIA, ale je to úplně nekonečné. Nedivím se, že to musejí mít všichni povinně, tam by snad dobrovolně nikdo jít nemohl.
Ta Rwanda je pro mě záhadou, asi sázejí na velký fanouškovský potenciál.
Myslím, že tam skoro nebudou lidé starší 30 ti let…
No nevim, s AI zatim opatrne, dal jsem si nedavno svleknout do naha jednu znamou a dopadlo to tak, ze mela tri nohy
Dneska uz misto konani zavodu F1 nema nic spolecneho s tim jak je na tom stat, jake tam jsou socialni podminky pro zivot beznych lidi, proste se nekde rozbali stan, tam kde jsou citit prachy a klienti se dostavi, radi se sleti ze vsech koutu sveta.
Nesmíš fotit chlapy.