Sulajem reaguje na dianie na Blízkom východe: Opatrne monitorujeme posledný vývoj | Magazín F1 - F1online.sk

Aj tohtoročná sezóna Formuly 1 sa začne v Austrálii a východnej Ázii. Táto možnosť má medzi fanúšikmi oveľa väčšiu popularitu ako štart na Blízkom východe. Oveľa menej populárna je skutočnosť, že Liberty Media sa takto prispôsobuje pôstnemu mesiacu Ramadán. V roku 2026 však môžu byť všetci radi, že Ramadán pripadol na 17. februára až 19. marca. Nebyť toho, sezóna by na Blízkom východe možno ani nezačala.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227584/sulajem-reaguje-na-dianie-na-blizkom-vychode-opatrne-monitorujeme-posledny-vyvoj

To nam to jaro pekne zacina :collision:

Hlavně opatrně. Žádný prudký pohyby. :wink:

Sulajem a svojim moslimskym bratom by si mohol prihrat este zopar velkych cien, a zrus europske preteky, sak z toho nemate tolko bubákov …

Mercedes upgrade pro Bahrajn

3 lajkov

Tahle dodatečná výbava snad patří na Haas s Cadillacem.
Mercedes s agresory přece nemá nic společného.

Má, když jim na dráze bude čelit jako první :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Prvního sestřelit je větší problém, než se trefovat do stojícího Astonu. :winking_face_with_tongue:

Foto za čiarou nemyslis ? Ta ciara ma krvavu farbu.

myslim si ze to zrusia, ze situacia sa tak skoro nestabilizuje…. ak by aj utichli tyzden predtym zbrane, stale by bolo velke riziko ze sa nieco zomelie…

to ma Russell nachystane na Verstappena.

2 lajkov

Tak si FIA myslela ze ma na 90% hotovo. No a bude hledat nové destinace pro F1. Aby se ten ročník vůbec dojezdil.

Tady někde bude Anton Špelec a mám takovej dojem, že už řekl “tři”.

V takovém případě by měl Kimi titul jistý. :blush:

A zruší se i GP v USA?

1 lajk

Kľud a bezpečno bude hádam len tam, kde nedostrelí ten blbý Irán. Ako náhrada sa spomínal aj Istanbul, ale to mi tiež nepríde dostatočne ďaleko.

Kdeze, amici a zidia mozu vrazdit a pachat agresiu.

Pohoda, staci nemat na uzemi USA okupantov a nemate sa coho bat

Myslis ako Gronsko?

2 lajkov