Sulajem o Hamiltonovom vzdore: Je to na ňom | Magazín F1 - F1online.sk

Chalanov z redakcie by som poprosil zablokovat pristup na toto forum pre toho darkmiltona, bananas,black dark a najnovsie svietiaci pes ci pod kolkymi nickmi tu oxiduje…verim ze to je otravne zakazdym ale vopred dakujem

3 Likes

Komplexy ma zrejme Lewis kedze on je ten kto to stale riesi a nekce akceptovat pravidla hry

Tak posli Sulajemovi email. :slight_smile:
Redakcia tu zbytocne prilieva olej do ohna. Mne je v podstate uplne jedno ci si Lewis odstrani piersing, alebo prinuti FIA k diskusii a zmene pravidiel. Ja som OK s oboma verziami. Kto iny je povolanejsi diskutovat o pravidlach v F1 ako 7 nasobny majster…

A to je presne ten problém… On za celý ten čas nepovedal ze to pravidlo treba zmenit, on iba stále dokola vraví ze ho nebude dodržiavať… Keby to bol ten prvý pripad tak je každému jedno ako by to dopadlo, či by sa to zmenilo alebo nie… Keď ale od niekoho niečo žiadaš aroganciou tak, už vopred vieš že dostaneš presný opak…

Stale hovorim, ze tu o nejake pravidlo nejde, ale o nieco uplne ine. Keby islo o to, tak to Hamilton riesi inak. Ani jeden z dvoch racing direktorov sa v tom nechce vrtat a davaju Hamiltonovi vynimku. Do toho ale vstupuje osobne sam velky sef FIA Sulajem a tvari sa ako keby Hamilton kazdy tyzden minimalne niekoho v padoku zmlatil.

Však ale furt to odvádzas na inych… Povedz o čo teda ide Hamiltonovi, keď ide o niečo ine?

Chces od niekoho,kto nevie na co su stikacky,prilis vela. :grin:

2 Likes

dick measuring contest Sulajem vs Hamilton, ktory zacal Salujem. Mozne je urazeny, ze mu vtedy urazeny Sir neprisiel na party, alebo mu vadila jeho duhova prilba. Neviem si predstavit, zeby toto takto riesil Todt. Takisto sa mi nezda zeby sa zrovna Freitas alebo Wittich takto planovali uviest. Ale mozem sa samozrejme mylit, pravidlo vyzaduje Wittich, Lewis je malicherny hlupak a Sulajem sa do toho vlozil, pretoze sa zastal svojho cloveka. Ako som uz spomenul, svojho kona v tejto telenovele nemam a som zvedavy ako to dopadne.

Už len čakám kedy lujzo vytiahne svoju obľúbenú kartu rasizmus. Niekto by mu mal už konečne vysvetliť, že sa celý vesmír netočí okolo neho a f1 bude v pohode fungovať aj bez tejto baletky

2 Likes

Toho Rusa náckovia vyhodili podľa akého pravidla?

Toho Rusa vyhodili podľa akých platných pravidiel?

podla rovnakych akych ruska chamrad lupezi a vrazdi v europe…

Pretože v danej situácii Gene Haas asi nechcel byť spájaný s ľuďmi veľmi blízkymi Putinovi. Neber to osobne, je to len biznis.
A je vidieť, že sa vyznáš, keď ani nepoznáš jeho meno. :smiley:

2 Likes

Zasa si mi nepovedal o co Hamiltonovi ide a preco porusuje pravidla namiesto toho aby pouzil svoj vplyv a zmenil ich… to ze sa Hamilton zapisal uz tym ze neprisiel na odovzdavanie cien mi je jasne… ale zas tym len ukazal zly priklad, jemu pogratulovat superi vzdy prisli, a keby neprisli zas by hovoril ze to do F1 nepatri, treba ist prikladom, a treba ukazat respekt ako ked vybrzdil Vettela a a ten si znicil kridlo a rupli mu nervy…

Ja ti mozem dat len moj pohlad na vec a ten som dal. Este sa mozes priamo opytat Hamiltona o com mu ide. napis mu email…

Zas to iste… ide o to ze problem s dodrziavanim toho pravidla, co existuje 16 rokov a nezaviedol ho tento sef FIA, ma iba Hamilton, a ty sa tvaris ze o tom nic nevies a Hamilron robi vsetko spravne, ale zaroven uplne jasne vies ze to sef FIA ma osobny problem Hamiltonom a preto vyzaduje dodrziavanie pravidiel a Hamilton je v tom uplne nevinne, hoci jasne vidiet ze to vyeskaloval iba jeho arogantny postoj k tomu… povedal niekto ze nebude dodrziavat limity trate ? Nie nepovedal, no keby to niekto povedal tak by sa to riesilo presne ako toto, vlastne keby ktokolvek povedal ze nebude dodrziavat lubovolne pravidlo, lebo si mysli ze to je hlupost tak by ho takto riesili…

nerozpravam o tom ci ma alebo nema podla pravidiel nato pravo. tam to je myslim uplne jasne. zamyslel som sa nad dovodmi preco sa to riesi takto. ked to nevies pochopit tak dalsia diskusia je zbytocna.

Precitaj si svoje predosle komentare a nasledne tento… nemam co viac dodat

1 Like

Ako by si to riesil ty?

to je dost jedno nie?