Sulajem o Hamiltonovom vzdore: Je to na ňom | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton je ešte stále odhodlaný bojovať proti FIA aj v takej banálnej veci, akou sú šperky. Vzdať sa ich nechce a avizuje, že si vybaví výnimku od lekára až do konca tejto formulovej sezóny. Čo s tým spraví FIA? Jej prezident zdôrazňuje, že pravidlá budú platiť pre všetkých a Hamilton nebude výnimkou. Mrzí ho len, že sa britský jazdec nespráva ako vzor.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/64132/sulajem-o-hamiltonovom-vzdore-je-to-na-nom

Da sa to chapat aj tak, ze stare vedenie Hamiltonovi tieto veci tolerovali - v rozpore s platnymi pravidlami. Zeby pomaly koncila kontinualna ochrana od FIA ?

prejavuje sa arabska mentalita a arabsky pohlad na liberalny “zapad”. Sudim podla toho ako sa Sulajem do tejto talafatky osobne vlozil. BTW aj tie jeho vyhrazky, ze Masi sa moze vratit su pekne trapne. Sam Hamilton by to mozno aj uvital.

2 Likes

Jedno pravidlo musí platiť pre všetkých, to je všetko,” oznámil prezident FIA.

Zajímavé, že stejný přístup k dodržování pravidel loni důležitý nebyl.

1 Like

kde by si ty nechybal aj s tvojimi komentami ktore su k nicomu? Chces povedat, ze len Hamilton tie veci porusoval? No daj odpoved.

Že vraj nestihol. Mal na to mesiac, aby si dal do poriadku jeden pírsing, ktorý vraj nejde odstrániť ručne. A ten pírsing všetkým snahám odolal, hoc sa Lewis strašne snažil. Tomu fakt môže veriť iba niekto, kto má jeho plagát nad posteľou, večer sa modlí “Lewis môj úžasný, príď víťazstvo tvoje, bud titul tvoj…”. Pritom on sa na to iba vykašľal, lebo si myslí, že jeho osoba je dôležitejšia než celá F1 dokopy. Žiaden iný jazdec výnimku nepotreboval, nik nemá pírsing, ktoré im prirástli priamo k lebke a nedajú sa ani za mesiac uvoľniť. Len chudáčik Lewis. A jeho ovce mu to žerú.

to ma vobec neprekvapuje, ze nie niekto ako ty ma stikacky na drot…

1 Like

Takže nedodržení pravidla o SC Hamiltonovi vadilo, ale o železných ozdobách ne. Pravidla se mají dodržovat jen ty které chce Sir.

V predpisoch je napísané, že si má dať dole pírsing. Rovnako je tam napísané, že musí mať na hlave prilbu. Obe pravidlá sú rovnocenné. Nie je to žiadna raketová veda. Tak nech si ho dá dole, celý problém vyriešený. Mal na to mesiac, teraz na to dostal ďalší mesiac navyše. To by mohol zvládnuť. Ak si teda nemyslí, že to najdôležitejšie je, aby pírsing zostal. V tom prípade nech zavesí pretekanie na klinec a ide robiť modela.

Vies co je na tom sranda? ze to je uplne jedno. Ked sa v strede pola nudi a potrebuje Sukajema tahat za fuzy tak to je jeho vec. Ma 7 titulov, zarobene pol miliardy a v podstate si moze robit co sa mu zapaci, trebars aj bojovat za piercing v F1. Hejterov moze aj roztrhnut od jedu neurobia s tym nic okrem spamovania internetovych for.
LM je majitel a promotor a chce F1 natlacit do USA. K tomu potrebuju Hamiltona, nie Sulajema alebo FIA.

2 Likes

ty vymienas ziarovky stikackami?

1 Like

Hamilton možno môže byť najlepší jazdec histórii F1 - o čom pochybujem - ale ako človek je to veľmi veľmi podpriemerný jedinec. Vyplakáva tu, že sa pravidlo doteraz nepresadzovalo… Nuž, do januára bolo iné vedenie, nech ide nadávať Jeanovi Todtovi… Konečne máme riaditeľstvo, ktoré pravidlá ide implementovať rovnako na všetkých, a už mu to vadí… Na odstránenie jedného piercingu mal mesiac, vykašľal sa na to, miesto toho chodil z jednej párty na druhú…

Vedenie FIA mu z úcty z jeho osobe dalo výnimku na ďalší mesiac ako prejav dobrej vôle riešiť konflikty pokojne a on všetky ich snahy pošle rovno do r_t_. Len tak ďalej, nie je nič lepšie ako si poštvať FIA proti sebe… A možno keď príde do Monaka s piercingom, tak mu nebude umožnené ani výjsť na trať, lebo nebude splňovať bezpečnostné predpisy. Tak si možno jednu VC posedí s Wolffom v garáži a bude pozerať, ako Russell zasa hviezdi.

2 Likes

A vieš o tom, že F1 spadá pod FIA? LM možno vlastní komerčné práva, ale bez FIA by mala F1 len malú hodnotu.

1 Like

trapko ty nevies naco sluzia stikacky? :DDD

Nebývaš náhodou v Bratislave v bytovke a nepiješ banánové kapučko? Lebo tvoje myšlienkove pochody tomu nasvedčujú…

1 Like

je to miesny trapko co mudruje do vsetkoho a nic nevie

zase tu mudrujes? uz si si dnes zahajloval?

ano, som tvoj sused…

Kok​otik zas prijechal na F1 stranky. mavatka z putlerovej p​ičaparady este mas?

FIA nevlastni z F1 nic okrem znacky, ktoru prenajala na 100 rokov. Iste mozno by si museli zmenit nazov keby chceli ineho garanta sportovych a technickych pravidiel, ale mozno ani to nie. Obsah onej zmluvy som nevidel a zrejme ani ty nie.