Sulajem nemá problém vyšetrovať Pérezovu nehodu, nikto o to však nežiadal | Magazín F1 - F1online.sk

Ako dokážu mediálne špekulácie ovplyvňovať dianie vo Formule 1? Keď Max Verstappen odmietol prepustiť pozíciu Sergiovi Pérezovi na Veľkej cene Sao Paula, hovorilo sa, že príčinou bola Mexičanova úmyselná nehoda v kvalifikácii na Veľkú cenu Monaka. V Abú Zabí nakoniec na túto tému prehovoril sám prezident FIA.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/83323/sulajem-nema-problem-vysetrovat-perezovu-nehodu-nikto-o-to-vsak-neziadal

ved nech sam nariadi vysetrovanie
snad fia ma moznost zacat vysetrovanie “z uradnej moci”

Veď neprídu na nič. Potom by mohli prešetrovať každého, kto stupi priskoro na plyn a dostane šmyk.

Umyslny crash Pereze je nesmysl, se kterym prisli Holandani.

Verstappen ma s Perezem podle vseho problem v osobni rovine, kdy behem oslav vitezstvi v Monaku se asi neco nepovedlo smerem k pritelkyni Piquetove nebo Verstappenove matce, tohle asi FIA nevysetri. Neduslednost pri flirtovani se Perezovi nevyplatila, mel by se zlepsit.

Checo sa z toho poučí a na budúce už bude flirtovať obozretne.

Bud vubec, nebo az do konce, v techto vecech moc prostoru neni, nasledky fatalni.

Vysetrovat mozu, kym sa neprizna, tak nedokazu nic. Za predpokladu, ze to urobil. Stale sa moze vyhovorit na krc, smykla sa mu noha z pedalu a pod. Umysel tuto sa neda dokazat

Přidal plný plyn, takže to určitě bude smeklou nohou z pedálu.

Před náma je mrtvola, ale pokud si nikdo nestěžuje zločin se nestal a prošetřovat se to nebude :man_shrugging:

Ono souhlasím s tím že se s tím moc dělat nedá a je to o přiznání. No oficiálně poslat kvůli tomu pár lidí na detektor lži by mohlo pomoci :grin: :joy: :smile:

Hmm kŕč, že toto nenapadlo Schumiho v 2006, vyhovoriť sa na kŕč v ruke. Možno by to mal v suchu.

Nikdo nebude riskovat umyslnym crashem v Q start do zavodu, to je jasny.

takze na pereza je nasr…ty, ale nerobi mu problem od neho ziadat aby mu pomahal pri ziskani titulu. tomu sa povie zasadovost podla maxika :slight_smile:

F1 je timovy sport. Perez nema schopnosti aby isiel na jazdecky titul sam. Nikto ho tam nasilu nedrzi ak ma problem participovat na timovom uspechu.

1 Like

len timovym hracom nieje hlavne verstappen lebo redbull neziskal vsetko co mohol a to vdaka jeho sebectvu

Jeden z nejhorších komentářů v historii tohoto fora… :hear_no_evil:

preco nie? Redbull ziskal vsetko co ziskat chcel. Z pilotov hlavne vdaka Verstappenovi a nie Perezovi. Perezove druhe miesto mali vsetci evidentne na salame a Verstappenovi nikto do vysielacky nic ani nenaznacil. On sa sam nebude pytat a podla mna by ich aj tak poslal do zadku.
Perez k tomu vsetkemu prisiel ako slepy k husliam po tom co uz mal zbalene domov.
Cely 2021 bol totalne jalovy az v poslednych pretekoch zdrzal Hamiltona o uzasnych 8s co sa nakoniec ukazalo ako rozhodujuce.
Keby v 2021 pomohol timu len z polovice toho co pomahal Bottas tak to Abu dhabi ide Verstappen uz ako majster. Takych a lepsich ako Perez je v poli dalsich 10 a Redbullu staci ukazat prstom.
Nehrajme sa tu na to, ze Perez je nejaky dobrosrdecny samaritan, keby na to mal tak zareze Verstappena pri prvej prilezitosti. On by jazdil rovnako sebecky keby si to mohol dovolit, nema ale potrebnu rychlost tym padom musi korigovat svoje osobne ambicie na ukor timovych, inak by si miesto nemusel udrzat.

2 Likes

tak to si asi nepozeral posledne 2 preteky :slight_smile:

jasne, perez je tiez sebecka svina ako maxo a tak ako snad kazdy co len trochu lepsi jazdec, ale ci je az taka svina ako sa ukazal maxo tak to uz asi nezistime, ale faktom je, ze maxo sa ukazal ako snad najvacsia sebecka svina v historii f1

1 Like

hovorim o poslednych pretekoch nie o brazilii.