Sulajem chce byť večným prezidentom: FIA zrušila obmedzenie počtu funkčných období | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 17:09

Mohamed bin Sulajem pokračuje na ceste stať sa večným prezidentom Medzinárodnej automobilovej federácie. Vo štvrtok zahraničné médiá informovali o tom, že FIA schválila jeho návrh na zrušenie obmedzenia v súvislosti s počtom funkčných období. V preklade to znamená, že Sulajem je opäť o krok bližšie k tomu, aby FIA šéfoval až do svojej smrti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/237049/sulajem-chce-byt-vecnym-prezidentom-fia-zrusila-obmedzenie-poctu-funkcnych-obdobi

Co cakali, ked si tam zvolili demokrata z demokratickej krajiny :ok_hand:

A v com je problem.
Stacilo nezdvihnut ruku a nehlasovat za to.
FIA je myslim nieco ako FIFA a tym je povedane vsetko.
Na uctoch pristáli krasne prasule, takze ruka musela ist hore.

O Formuli Arábia se mluví už hodně dlouho a teď ji uvidíme v přímém přenosu.
Jsem zvědavý, kdy beduíni odkoupí Liberty. Pak už bude dílo dokonáno.

Takto si moc vymáhajú iba diktátori. Každý kto za to zdvihol ruku sa môže hanbiť.

Tal teď to bude všechno v pořádku. Takhle si představuji fungování mezinárodní, transparentní organizace.

Inu jak je vidět, elity si fungování společnosti představují trošku jinak, než plebs.

Že má Sulayem celosvětovou podporu není překvapením.
Hlasy Zimbabwe mají stejnou hodnotu jako hlasy Německa.

Smutným zjištěním je, že to schválilo skoro 91% hlasů, to znamená že měl hodně podpory i z vyspělých států.

Tak snad jen doufám, že se takhle rozhodlo díky tomu, že je Sulayem skvělý šéf.

Takhle to platilo až do jeho nástupu a nikomu to nepřipadalo nedemokratické :woman_shrugging: . Asi s ním opravdu většina členů spokojená je. Nemůžeme to posuzovat podle občas zvláštních zpráv z F1, která s ním asi nebude spokojená nikdy.

A taky, jak se říká - když se nemůžeš prevítů zbavit, tak se k nim musíš dát!

Teď tu zase pár dní nebudu, tak budu vděčný prosím, když mi někdo zformuluje zdejší názorovou syntézu toho, proč je to špatně.

Bude to pro mě dobrá sociální terapie.

1 lajk

Proč by to mělo být špatně? Mosley s Ecclestonem si časově zcela neomezeně dělali s F1 doslova co chtěli a hodně lidí na to vzpomíná jako na zlatou éru F1 :smile: . Ale asi tady nebudu otáčet nožem v ráně :smile: .

1 lajk

Možná jsi taky jako já málo sociálně zdatná, despotická a sebestředná…. Jinak si to neumím vysvětlit, počkám si raději na širší konsenzus :love_you_gesture:.

1 lajk

Hm, možná jo. Jsem přesně taková. Kdybychom spolu měli pracovat, asi bychom do týdne na sebe brali kudlu :smile: .

1 lajk

Uvedomil som si, ze to mam uplne na salame.
Nech sa naladuje liekmi proti starnutiu a kludne nech je na cele FIA dalsich 50 rokov.

1 lajk