Sulajem chce, aby komisári trestali každého, kto „podnieti urážanie“ zástupcov FIA | Magazín F1 - F1online.sk

Nemám letnaky a mám tam zimaky. Ale nvm jestli dají na zimu.
Takže potřebuju letnaky i zimaky… A kdybych kupoval, tak musím koupit i nový ráfky…
Takže by to byla stojka jak prase.

Tak tam dám radši za 18 celorocky. :grin:

A nakonec to stejně dopadne tak, že po první zimě (pokud napadne dost sněhu) na tu další stejně koupíš disky i zimní galoše a celoročky dojezdíš pouze v letním provozu a budeš solit 2-3 tisíce 2x ročně za přezouvání.

Zima už není zima. A jsem rád. Napadne 1cm sněhu a silničáři to mají za apokalypsu. :smiley:

@Ferda Za celoročáky jsem tu jak známo já :smile: . Možná jezdím už málo odvážně, ale zase ne tak málo a zatím po cca 6 letech vidím jenom výhody. Ale každý má jiné zkušenosti.

Ale muzeu se vyhýbáš velkým obloukem. :wink: Bo tam su až 4 cm sněhu. :smile:

Každý mi je doporučuje. A jezdím málo, takže prý to je jasná volba. :smiley:
Můžu to říct přesně. :smiley: Za poslední měsíc jsem najel 1300km.

Bydlím na kraji Prahy, s oblibou říkám “u nás na vesnici” :slight_smile: . V centru jsem ale vyrůstala, takže se mu nevyhýbám, v létě ani v zimě :smile: .

1 Like

Dyť je teprve půlka měsíce. :grin:

Já najezdím ročně cca 20.000, nevyhýbám se žádným podmínkám. Ale za mlada jsem víc trhala asfalt, teď už jezdím víc pianko. To je prostě fakt :smile:

Jak dlouho trvá než dojedeš z “vesnice” do centra?

Přímo na Václavák? Když to jede, tak cca 25 min. Ale přímo do centra je metro lepší, jak v dopravě, tak kvůli parkování, a to mám pěšky 5 min. od baráku. Není v podstatě o čem, když to není nutné, tak beru metro.

1 Like

Subjektivní hodnocení Ferdo :stuck_out_tongue:

No jó, Ty vidiš, že metro jede na slickách i v zimě, tak si říkáš, že celoročky budou luxus. :grin:

Říkám tady pouze své zkušenosti s celoročkami a už nikdy bych do nich nešel. Pravda, Jeseníky miluji a když napadne čerstvý sníh, tak občas neodolám a udělám si do nich výlet. Můžu pouze potvrdit, že se čtyřkolákem nemám žádný problém s rozjezdem, ale zabrzdit, nebo zatočit je s těmi gumami o hubu. Dnes spíše už jenom o auto.

Fyzikální zákony jsou neměnné.

To jsi ale trochu překroutil, co jsem napsala, víš o tom :smile: ? Ale nešť, v krátké době na zotavení po výletu v dnešním vedru se určitě nebudu hádat…

Pšššt. :grin: U nás je mírně pod mráčkem a dokonce spadlo i pár kapek, takže jsem dostatečně oživený a v dobré náladě. :slightly_smiling_face:
Máš pravdu, žádné hádky. Dej si vinný střik a hezky si užívej pohledem jak jsou všichni urpuťáci zachmuření. V 35°C se toho stejně moc dělat nedá. Aspoň teď máte vánek 20 km/h. Na ten už se dá i plachtit a když si vlezeš mezi plachty, tak Ti bude úplně skvěle i bez klimatizace. :upside_down_face:

1 Like

To jsou

Gasly dostává naloženo.

image