Súd rozhodol v spore medzi Haasom a Uralkali. Spoločnosti interpretujú verdikt odlišne | Magazín F1 - F1online.sk

Ja sem pridám len jeden výrok Marka Twaina - „Keby voľby skutočne mohli niečo zmeniť, nedovolili by nám ich.“.

3 Likes

No, tak Hitler by úplně nesouhlasil :grinning:

tak to vychadzal asi z toho, ze zapad si chce pre ukrajinu zobrat pozicku 50mld. maju si ju brat krajiny g7 a vraj rusky zmrazeny majetok ma byt ako zaruka za tu pozicku :slight_smile:
akoze nikto z nich nepovedal kto a z coho ma tu pozicku splacat, lebo brat si ju budu g7 v prospech ukrajiny a splacat ju ma asi ukrajina a ak nebude schopna tak kedze chcu dat zmrazeny rusky majetok ako zabezpeku tak potom sa zmrazeny majetok zbahabe
toto fakt moze napadnut len ludi co su uplne odtrhnuti od reality a myslia si, ze tymto oje8u zvysok sveta, ze to vlastne nieje zhabanie ruskeho majetku, lebo on sluzi len ako zabezpeka. no len ako niekto moze davat cudzi majetok ako zabezpeku na pozicku pre dlznika ktory je uz v tom case v platobnej neschopnosti :slight_smile:
to vobec nieje zhabanie majetku, ved sa zhabe len ak sa nebude splacat pozicka :slight_smile:

a potom sa tyto pajaci cuduju, ze preco im uz vacsina sveta neveri a nechapu ako je mozne ze niekto im na taketo hluposti neskocil

1 Like

az nato, ze Twain si robil prdel a volby skutocne veci menia.

1 Like

Propaguješ Hitlera? :-1:

2 Likes

a ma ich putin?
putinovi pripisuju rozpravkove majetky, len je problem, ze putina a ani jeho pribuznych vzivote nevideli tie majetky vyuzivat. na je putinovi ten palac ktory ako tvrdil navalny je vraj putinov ked putin tam vzivote nebol a nebol tam ani nikto z jeho rodiny a kdy by si ho uzival ked podla vas chce byt prezidentom az do smrti? :slight_smile:
kym je prezidentom tak ma k dispozicii dostatok oficialnych statnych majektov ktore moze vyuzivat ale navalny povedal, ze je to putinov palac tak sa o tom nediskutuje tak ako ked matelko povedal, ze fico ma s manzelkou ucet na belize so 600mil.euro

2 Likes

Jenže málo kdy k lepšímu.

a aku zmenu by si chcel? mas sa zle?

ja nie som odbornik, aky je rozdiel medzi vyuzivanim 5 miliardoveho majetku a 200 miliardoveho majetku?

preco by som sa mal zo slovenska odstahovat do ciny? ja som sa tu narodil a budem tu zit, ale to neznamena, ze nebudem poukazovat na pokrytectvo krajin ktore sa oznacuju ako tzv. zapad.

jasne putin by sa na to len prizeral a potom by zo zapadom podpisoval minsk 1 a 2 co bolo z pohladu rusov uplne nezmyselne lebo pred podpisom oboch dohod bola ukrajina vzdy na kolenach a prave v tom case sa boje zastavili

tak mnohi to vedia, ze tam nejde o ukrajincov ako ludi, ale vylucne o ukrajinu ako zdroj surovin :slight_smile:
ved niektori americki senatori to otvorene hovoria, ze pre usa je to vyhodne, lebo za ich ekonomicke zaujmy nezomieraju amici, ale ukrajinci

1 Like

Na úvěr se žije dobře každému, ale někdo jednou bude muset státní dluhy zaplatit a já to už asi nebudu.
Jinými slovy. Tenhle úděl čeká naší mládež a proto se nediv, že se o osud vnoučátek obávám.

toto je obrovske zjednodusenie tlacene ruskou propagandov. Ukrajina ma samozrejme pravo urcit svoje smerovanie aj to ako bude so svojim nerastnym bohatsvom nakladat. Na to potrebuje spojencov a prirodzenym spojencom je partner, ktory ich nerastne surovniny planuje vyuzivat. O to sa teraz snazia. nechapem za koho sa povazujes ty, ze im tuto snahu chces odopriet.

Vojna dlhy maže/nuluje. Po vojne sa vždy podpisujú nové zmluvy a ide sa od nuly podľa nových vyrokovaných podmienok. :slight_smile:

Obyčejným lidem ano, ale třeba Británie kvůli válečným dluhům přišla o velice výnosné kolonie.
A třeba i my jsme kvůli válce přišli o Podkarpatskou Rus.

Dolož mi, že Fico je skorumpovaný. Môžeš sa snažiť akokoľvek a aj keď pravdu všetci vieme, nedoložíš to faktom, ktorý by obstál pred súdom. Toľko k tvojmu dokladaniu. Chceš dokladať len to čo ti sedí.

Kopec literatúry je aj o financovaní rôznych amerických vládnych špi.čiek.

Zopakujem pôvodnú otázku, ktorej sa stále vyhýbaš:

Sú podľa teba Ursula a Clintonovci skorumpovaní alebo nie?

1 Like

vy na tom vobec nie ste zle. dlh vam klesa.

ak beriem ako benchmark rusku politcku scenu a Fica, tak nie, nie su.

Ne, upozorňuju na to, že volby v Německu během 30 let minulého století toho změnili opravdu hodně.

materska skolka? ty mas predstavu ze si sudca na sude? zaujimave. namiesto normalnej diskusie sibrinkovanie infantilnostami. Este raz zopakujem, keby si sa drzal faktov rovnako v politke ako pri F1 na mnohe veci by si zmenil nazor…

Nejsem státní ekonom, ale po převratu jsme byli v plusu.