mas tam alfa romeo peter sauber ti neda lajk
Dělal jsem tip ještě, když AR byla se Sauberem
podla coho to mas vlastne takto zoradene? ake tam su faktory
Výkony ve druhé poloviny sezóny, adaptace na vývojové díly ve druhé polovině, čas ve vývoji, otázka změna konceptu či pokračování v evoluci
to som videl to je pecka
Já myslím, že ve skutečnosti žádní Alonso Ultras neexistují.
Budou to stejní lidé, jako chodí na klimatické protesty, zachraňují velryby, podporují ezoteriku a homeopatika, nebo věří v placatou Zemi.
Prostě potížisti .
Koukám že tvé osobní problémy s Alonsem vztahuješ i na jeho fanoušky, tady bude asi problém jinde
Možná trošku slábneš .
Možná tě měly ségry víc srovnat
A ty to hodnotis na zaklade kolkych pretekov? Vytahujes Bra, ale prehliadas ostatne preteky poslednej stvrtiny sezony,kde boli v tomto ukazovateli vyrovnani s najblizsou konkurenciou. To jednoznacne ukazuje,ze oproti zaciatku roka tento problem vyriesili a dorovnali konkurenciu. Mnohi tunajsi mudrlanti vsak neustale po kvakde kvakali, ze v pretekoch odpadnu,lebo auto nastavili na kvaldu. Blbost,ktora sa tu sirila ako mor.
Suvisi len tak,ze v PK skoncili pred Astonkom a zvysili tlak.
Blbost? a kolik PP Ferrari letos proměnili na vítězství? já to vnímám v rámci celé sezony, mimochodem v Japonslu třeba ty pneu neměli bůhví, jak dobré a v Mexiku? na hardech odpadavali dřív, než Ham na medium. Tyhle vyjevy o AM, jen protože fandím Alovi jsou infaltilní, buď reaguje věcně nebo to zabal hned, debata byla o Ferrari a jestli bereš AM, jako benchmark pro Ferrari, tak koukám, že po změne pravidel v roce 2022 klesají opravdu nízko, když ještě loni v první polovině sezony dokázali bojovat o vítězství
A kolko mohol premenit,ked Maxik od malinovkarov bol bezchybny? Kolko PP ziskali ostatni konkurenti, ktori boli v urcitej faze sezony 2.najlepsi?
No nic, zase vytahujes len chyby a preslapy Ferrarka,pricom prave v sezonnom vyvoji boli tento rok velmi dobri. Minuly rok to bola ich Achilova pata, preto tak odpadli po vydarenom uvode.
Takze ty neradis Astonka medzi top 4 timy bojujuce o 2.miesto? Hmmm,ked myslis, ale uzi si to teraz,lebo moze prist este horsia sezona.
Hodnotím celou sezónu, ohaníš se tím, jak Ferrari neodpadavalo, ale promenili jen jedno PP, jinak se vždy propadli a častokrát i mimo top 3. Ne, AM ve druhé polovině nepatřil do top4 týmů a očekávám, že příští rok budou mezi 5 až 7 místem výkonnostně, ale Ferrari na tom výkonnostně líp nebude taky
Píšeme teraz cvičené slohy k maturám a bola téma, že rozprávanie. Tak som urobil Alternatívny závod GP Brazílie 2012 kde vyhral Alonso titul.
No konečně někdo s citem pro spravedlnost
Vím, Drugo v testech jezdil se specifikaci z AD, Stroll mix Bahrajn a AD a Alo s Bahrain verzí, prý přišli na možnost vrátit “vykonnost” týkající se první části sezóny
Ještě jsem četl, že v post season jezdci testovali obleky a rukavice od OMP a teď měli od Alpinestars.
Velké změny.