Sú Colapintove dni spočítané? Už som videl dosť, odkázal Briatore | Magazín F1 - F1online.sk

Po oznámení jazdeckej zostavy v tíme Cadillac máme o jednu prestupovú hádanku menej. V tomto roku pláva trh s jazdcami v pokojných vodách, ale niekoľko otáznikov nám tu stále visí. Jedným z nich je budúcoročná jazdecká zostava v tíme Alpine. Pierre Gasly zostane, ale zdá sa, že bude mať nového tímového kolegu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211551/su-colapintove-dni-spocitane-uz-som-videl-dost-odkazal-briatore

francuzska logika, ktoru uplatnuju aj na sefov:
mladi potrebuju nejaky cas, az druhu sezonu sa ukazu naplno.
kolko casu mu teda dame?
no ved rok
a kym ho nahradime?
neviem, hlavne nech je mlady a rychly, potrebujeme cerstvy vietor.

popripade:
flavio: tlaky v f1 su velmi velke, mali by sme ich zmensit.
tiez flavio: si moj majetok a odteraz spravis co ti poviem inak letis. (dts - zvitanie sa s doohanom)

Nemyslím si, že by Colapinto, nebo Doohan byli horšími novici, než jiní současní nováčci. Bohužel nedostali k dispozici slušnou techniku a nejspíše ani správný přístup od týmu. V takových podmínkách je téměř nemožné se vyrovnat Gaslymu.
Kdybych se měl na ty kluky podívat z jiného pohledu, tak bych s klidným srdcem dokázal říci, že tihle kluci jsou v mnohem lepší kondici, než současný Renault.

Za mňa je ten Franco strašne preceňovaný pilot. Nebyť argentínskych sponzorov a celého humbugu súvisiaceho s možným návratom tejto krajiny do F1, tak by už v Alpine šancu ani nedostal a rovno by siahli po Aronovi alebo by nechali Doohanovi aspoň pol roka.

1 Like

Vzdycky a ve vsem zalezi jak se clovek dokaze poprat s nezdarem, Colapinto se z toho neumi dostat a konci ve spirale.