Stuck by ukončil Pérezov kontrakt: Maxovi by sa ťažšie zaspávalo, keby prišiel Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz je jediným jazdcom, ktorý od konca roka 2022 dokázal poraziť Red Bully. Dvakrát. Španiel má formu a osobnosti F1 mu hľadajú najvhodnejšiu destináciu. Podľa bývalého pretekára Hansa-Joachima Stucka by mal zamieriť do Red Bullu, kde by mohol konečne zavariť Verstappenovi.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148724/stuck-by-ukoncil-perezov-kontrakt-maxovi-by-sa-tazsie-zaspavalo-keby-prisiel-sainz

Být jméno mé Helmut Marko, už má ukončený kontrakt druhým rokom :smiley:

jsem si jistý, že Maxovi by se spalo hůře

… ale o tom to právě je :smile:

Nevím nevím jestli by Maxovi zavařil, spíš bych měl strach aby nedopadl jako Gasly a Albon a vlastně i Perez, a myslím že Carlos bude spíš vyhlížet Mergl než RB

Presne. Nevim jak by se spalo Maxovi, ale tipnul bych, ze Carlos by mel hodne divoke spani. A ze by on oplyval nejakou super psychikou? V 2022 to tak nevypadalo. 2023 bylo urcite lepsi.

1 Like

Mna by zaujimalo, aky ynteligentny dovod by RBR mal na to, aby komplikoval Verstappenovi zaspavanie. Aby chodil na preteky nevyspaty? To im ako pomoze? Nehovoriac o tom, ze neviem ci by ho Sainz az tak rozhodil…

Stuck should stick his nose somewhere else :slight_smile:

Neviem nakolko je ten Stuck informovany ale podla zverejnenych sprav Checo nema na 2025 kontrakt s RBR. Red bull nemusi nic ukoncovat ani ho prepustat.

3 Likes

Dárek by to byl hlavně pro Jose :smile:

Helmut nezoberie Sainza do RB. A pokiaľ bude Perez robiť to čo má, nie je na to ani dôvod. Som veľmi zvedavý na Suzuku. Mám taký dojem, že Max to veľmi rýchlo všetko uprace podľa starých zvykov a celý hype ohľadom Sainza skončí skôr ako začal. Ale kiež by som sa mýlil :smiley:

Jestli Helmut chce pro RB to nejlepší, tak by nad Sainzem neměl váhat.
Jenže Helmut se snaží Emilovi krýt záda seč může, ale všeho dočasu. Stačí aby se Emil rozhodl odejít do Mercedesu a RB najednou nebude mít žádnou kvalitní náhradu za Emila.

Len pripomeniem, že Carlos nie je jediný, kto porazil RedBull. Teraz v Austrálii ich porazili aj Charles, Lando a Oscar a v Singapure ich porazili aj Charles, Lando a Lewis. V každom prípade Carlos bol v oboch prípadoch najlepšie pripravený. Len to nie je tak, že Carlos porazil RedBull lebo on má tú superschopnosť. RedBull porazil sám seba, lebo aj im sa stali chyby ako hocikomu inému.

Myslim ze Hamilton po zisku titulu ukonci karieru, kdo vi, treba uz pristi rok.

Nedivil bych se kdyby existoval urcity vymenny program Ferrari-Mercedes a Sainz po docasnem angazma v Mercedesu prisel zpet do Ferrari, sileny napad !

Ked spolu jazdili v 2015tom a budem ratat zavody, ked obaja dojazdili a bodovali. Max mal 6x viac bodov a Sainz len 4x.
Na druhu stranu, Max bol uz rok pred tym v Scuderii Toro Rosso ako testovaci jazdec, kdezto Sainz jazdil este Formulu renault s konecnym umiestnenim 1.
A hned v prvej sezone v F1 mu bol vyrovnanym superom. Ver porazil aj Ricciardo.
Ale nech pride do RB ktokolvek, strati svoju rychlost hned po prvom zavode. Aby bolo jasne, ze Max je jednotka.

On moze len ziskat.