Strollovi nevyšiel útok na pódium: Požierali sme pneumatiky | Magazín F1 - F1online.sk

Stratégom Aston Martinu sa v nedeľu podaril takmer majstrovský ťah, keď aj s pomocou safety caru Lanca Strolla dostali až na tretie miesto. Kanadský pretekár mal na dosah veľmi dobrý výsledok, ale v druhej polovici pretekov mu došiel dych, presnejšie povedané, pneumatiky podľa neho nemali na viac.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/206955/strollovi-nevysiel-utok-na-podium-pozierali-sme-pneumatiky

Jen si představuju, co by se dělo, kdyby tohle řekl Alonso…:upside_down_face:

A nevím zda “piece of shit” je v překladu šrot. :thinking:

2 Likes

tak samozrejme znova by začali všetci písať, že alonso vyplakáva, rozvracia team, a je toxic jazdec, ktorý len nadáva ak sa nedarí… ak by to povedal Alonso bola by tu búrlivá diskusia… povedal to Lance… a po nom ani pes neštekne s prepáčením :smiley: … ved sám pán velký eisele… stále prirovnáva alonsa k toxicite :smiley: … zaujímavé že ak to robil Lewis… posledne roky u mercedesu a teraz aj ferrari… tak viac menej ho každý lutuje :smiley: Na Alonsa len každý šteká ak niečo povie v negatívnom na team…

3 Likes

:+1: je to tak, neviděl jsem zavod na novasport, ale prý měl Eisele na Alonsa zase kecy za tu vysílačku, že s ním nikdy nezajedou do boxů jak mají. Byla to čistá pravda, no Eisele tam prý zase blábolil jak fňuká. Ještě že se na ně nedívám. :pray:

3 Likes

Eisele má na Alonsa vždy kecy :smiley: on je strašne zaujatý komentátor, Lewis predbehuje 6. priečku… tak huláka ako šialený, aký neskutočný a neuveritelný manéver :smiley: … ja strašne nerád pozerám novasport… ale ešte to chvílu musím vydržať… velká škoda je že má tak velku fanbase… deciek a ludí, ktorí sa do F1 tak nevyznajú, tak oni ho žerú… ale inak ak to človek počúva čo aspon trochu sa vyzná… tak ten komentár je strašne slabý a neprofesionálny… umelé drámy, húkania aj ak sa nič nedeje, a vytváranie iluzii a príbehov… len aby zaujal…

4 Likes

‘mluvíš’ mi z duše, přesně do písmene tohle si o jejich vysílání a komentování myslím. Pamatuju si, jak se Alonso vracel do Renaultu a on říkal, že tam jen bude zabírat místo nováčkům…:upside_down_face:
Naštěstí tu začala F1tv…

3 Likes

Co já si pamatuji, tak Eisele s Pepou vždycky vynášeli Alonsa tak do nebes, že by je ve středověku upálili za kázání bludů.

Pepa je fanoušek Alonsa. Má na zdi jeho plakáty.

Je to z něj cítit.

Na házení šipek? :smile:

1 Like

Pepa možno… ale Eisele nikdy :smiley: a nemyslím si že je to správne… proste komentátor by mal byť v takom športe nestranný… samozrejme ak by jazdil nejaký slovák alebo čech… tak to by bola už iná téma :smiley: Eisele pri prvej príležitosti vždy zhodil Alonsa… alebo jeho výkony uplne ignoroval… aj ako zbieral pódia v 23… tak stále len spomínal jeho vek, a že je na také veci už starý…

2 Likes

Podle mě se Pepa na něm trochu svezl, ngl. Vím, že to je jeho fanda, ale co tam v posledních Eiskinzích předvedli na jeho adresu? To nebylo normální podle mě.

1 Like

Myslím, že Alonsovy výkony hodnotí objektivně.
Velmi silné soboty, neděle slabší, srovnatelné se Strollem.

Dej si sprchu :smile:

1 Like

s tým traktorom Alonso vela nevykúzli v nedelu… sám spomína… že tak ako sa kvalifikujú, je priorita skôr udržať priečku… a nestratiť vela pozicii…

Jaký je vůbec letošní h2h v závodech?

Pokud dojeli tak letos Alonsa tímto strategickým kouzlem Astonu porazil poprvé :smile:

Max už netáhne nebo co se děje? :eyes:

2 Likes

Eiskingy radšej nepočúvam :smiley: pretože to už by som nevydržal :smiley: viac klamstiev a umelých príbehov ako v SR parlamente :smiley:

1 Like

Jsi slyšel v Eiskingu ne? Co si myslí o jeho výkoně.