Strolla prekvapujú otázky o jeho budúcnosti. Príde oficiálne oznámenie? | Magazín F1 - F1online.sk

Lance Stroll a Aston Martin spôsobujú novinárom a ľuďom na sociálnych sieťach drobné vrásky. Každému je jasné, že kanadský pretekár bude pokračovať v tíme aj v nasledujúcej sezóne, ale keďže sme zvyknutí na oficiálne tlačové vyhlásenia, nikto nevie, či je jeho budúcnosť stopercentne zaistená. Samotného Strolla tieto otázky prekvapili a v Kanade potvrdil, že nemá žiadne „zajačie úmysly“.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/158662/strolla-prekvapuju-otazky-o-jeho-buducnosti-pride-oficialne-oznamenie

Jasné, vyhodí syna aby ste vy novinári mali o čom písať a zvedavé deti mali a jednu senzáciu naviac. Ešte raz: Načo takéto články o ničom ? Spravil stajňu kvôli synovi a ak on skončí tak ju predá, a zarobí ako vždy. Nerobte si už vrásky, Páni novinári a začnite sa zaujímať a písať o veciach ktoré naozaj fanúšikov zaujímajú. Je tu veľmi málo článkov o bývalých jazdcoch ale aj o horúcich témach. Nevravím že to tu robíte zle veď gro vašej práce je skopírovanie z oficiálnej stránky F1 následné preloženie v prekladači a šup to sem s trochou svojich drístov. Takto sadnúť si k PC a dať niečo vlastné ? Vás málo platia a či to kopírovanie robíte len zadarmo? S lásky k F1 ? Alebo ste nadšenci výplatných pások a vašemu nadriadenému je šuma fuk či len kopírujete a prilepujete pregooglené články alebo dávate aj vlastné články. Pár ich tu bolo a boli moc dobré hlavne s technických oblastí F1 alebo z histórie. Lenže, je to percentuálne tak 10 percent. Tak len dúfam, že nemáte ani prémie ani 13 či 14 plat pretože si ho naozaj nezaslúžite, naozaj očakávam že sa to tu zlepší, pretože dosť že tu pod článkami vypisujú hejty čudné indivíduá v nezrelom veku a začínate ma iritovať aj vy. S pozdravom: Polepšite sa !

1 Like

rozumiem ti, ale toto nie je tradicne masmedium - viacmenej iba fanusikovska stranka, ktoru vedu nadsenci za symbolicku odmenu popri zamestnani (ja som tak kedysi pisal na hokejovy web)… senzaciechtivost a nie najlepsia gramatika so stylistikou hnevaju aj mna ako novinara, ale inak takyto maly web nemoze existovat - bud sa s tym zmierime alebo si budeme vsetky novinky citat v originali na zahranicnych weboch, mame na vyber

3 Likes

Ách, tak takto je to tu :-)) Ďakujem za vysvetlenie, ale naozaj teraz nechápem tých malých zlosynov čo tu stále pod článkami drístajú tie svoje bláboli keď sa to nikam nedostane a zostáva to len tu na webe a nikam sa tie ich žalostné príspevky ktoré určite vymysleli v mozgovom kmeni, ktorý sa používa hlavne na chod srdca či dýchanie, alebo na regulácia teploty tela, pochybujem, že ich príspevky boli vytvorené Limbickej na tož kôrovej časti mozgu. Tak chcem to tu sledovať naďalej a viac menej teraz už z väčším nadhľadom ale aj s porozumením že tento web je robený nadšencami pre F1 a nie je len odfláknutý len pre zárobok. Vďaka za vysvetlenie.

1 Like

Hele a proč ty tu vlastně jsi, když je to tu tak špatné? Tenhle arogantní výkřik nejde brát ani vážně. Zkus konstruktivní kritiku příště…

Pán Krepka, viete o čom je ten článok ? Asi nie. Je o ničom. Pán Krepka ak som Vás dáko urazil alebo sa Vás to dotklo tak sorry. A písal som aj odpoveď a myslím že som sa v nej vyjadril jasne. Nemienim sa tu s nikým dohadovať v komentoch. Jednoducho
kto chcel ten pochopil.

To asi jen nechápeš text. Já nehájím článek, já říkám že nikdo není zvědavý na slepé útočné výkřiky, které nikomu nic nedají. Řekni, jak článek napsat tak aby o něčem byl, nahoď smysluplná témata o kterých má reakce napsat. Tvůj dlouhý sloh se dá shrnout do jedné věty ve stylu: “článek se mi nelíbí, bůůů.” Navíc to vyčítat partě spíš jen nadšenců než profíků… .

ved nahodil temy