Stroll sa toho nebojí: “Umelú” F1 porovnáva s F3 | Magazín F1 - F1online.sk

Keby mali piloti vypracovať recenzie súčasnej Formuly 1, nenazbierala by veľa hviezdičiek. Podľa Lanca Strolla je kráľovná motoršportu vo veľmi zúboženom stave. Naplno si to uvedomil, keď sa posadil do monopostu juniorskej Formuly 3.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/232110/stroll-sa-toho-neboji-umelu-f1-porovnava-s-f3

Dobře Lance
:+1:

2 lajkov

„Vlastně se nic nemění“: Norris očekává, že nové předpisy nebudou mít na závody žádný vliv

… situace se možná zatím tak uplně neuklidňuje, spíše to začne gradovat

1 lajk

Mozno nie je bohvieaky pilot a moc nenakeca, ale teraz ma asi uplne vo vsetkom pravdu a pomenoval to ako to je

2 lajkov

Ano s tym, ze mercedes si mysli ze s autom F1 nepotrebujes ist naplno, bez toho, aby brali ohľad na batériu a všetky tieto veci. Toto pre mercedes vôbec nie je podstatne, ist s F1 naplno. A o to ide.

1 lajk

Už se hledají cestičky jak se zbavit kyselin.

FIA se zaměřuje na návrat osmiválce, zatímco Tombazis přiznává kompromis v roce 2026

Ja inak LM absoultne nechapam. ved ako firma v zabavnom priemysle by mali mat najlepsi prehlad o tom co divaci chcu vidiet. Od toho by sa mali odvijat diskusie ohladom novych pravidiel.

na elektricku seriu ma u FIA monopoly Formula E - v podstate na prvu polovicu 21. storocia.
S hybridmi sa preteka snad uz viac ako dekadu a inzinieri od pravidiel mali predsa velke mnozstvo informacii.

Naozaj nerozumiem ako mohla F1 skoncit s takymto paskvilom na 4 roky.

nech je LS aký je, otvoril si ústa keď to dáva skutočný zmysel a keď to šport potrebuje, takže rešpekt​:+1:

1 lajk

Každý víkend láme rekordy, takže od Lance to beru.
Kolik to má? 45-0? To je wow. :exploding_head:

..STROLL…. úplný súhlas,teraz to je katastrofa,:racing_car:

No má toho určite viac ako ty, takže on sa k tomu určite vyjadriť môže a má…

Aj ty sa môžeš samozrejme vyjadriť, ale teba nikto nepočúva a necituje v médiach…

Však já proti jeho názoru nic nemám, však říkám, že ho beru.

I ve Felicii je větší zábava než v nějakém trojkovém Superbu. To dokonce můžu říct z vlastní zkušenosti.

LS je akurat tak jazdec bez potencialu na vitazstva, inak ako clovek mi pride celkom v pohode.

… a co si myslel tím 45-0? :thinking:

1 lajk

Puff myslel tak, že bude kádrovat kdo se může vyjadřovat a kdo ne

1 lajk

Že láme rekordy.

Ale tak samozřejmě, že názor někoho, kdo jezdí na špici větší váhu než někoho, kdo jezdí poslední a prohrává 45-0 s dědkem. Stroll je takový formulový Harry Maguire, byť ten aspoň svůj primetime měl. :smiley: