Stroll reaguje na kritiku: Je to len šum | Magazín F1 - F1online.sk

Lance Stroll nepatrí medzi jazdcov, ktorí by sa svojím vystupovaním snažili získať si srdcia divákov pred televíznymi obrazovkami. V skutočnosti sa zdá, akoby sa usiloval o presný opak. Aj preto čelí veľkej kritike zo strany verejnosti, no ako sám prezradil, príliš sa ňou nezaoberá. Zaujímajú ho názory len z kruhu jeho najbližších.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216108/stroll-reaguje-na-kritiku-je-to-len-sum

v preklade: mam vsetkych vp. lebo otecko je majitel stajne a kym sa mi bude chciet kruzit, necha ma kruzit hoci aj na poslednom mieste. Takze vsetci si mozete akurat tak vyssr. oko!

1 Like

Tvůj překlad je trochu drsný, ale musím se přiznat, že mě pobavil :smile: . Jo, i takhle to ve světě (nejen) F1 chodí :smile: !

tenis chlapce. tenis by ta tak bavil…

no jasne ta sa ti hovori ked jazdiš v time ktory jedneho dna bude tvoj tak to maš na salame

Tohle mu asi jeho okolí neposílá. :grinning:

2 Likes

Tyhle posty promazávají admini AM na sociálních sítích

2 Likes

Je to dost možný, když vystřihují z videí i agresivitu strolla.

1 Like

Prosím vás milá redakcia, kedy presne prišli tie záblesky geniality ?

„Je to dvojnásobný mistr světa a lidé ho považují za nejlepšího jezdce formule 1. A my máme v kvalifikacích skóre 4:4,“ řekl Lance Stroll. „Body jsou trochu zavádějící, protože jeden z jezdců může mít poruchu motoru… to někdy dělá bodový rozdíl na konci sezony.“

„Když se podívám na své poslední víkendy, myslím, že byly silné. Když se teď podívám na tempo a rychlost… jak jsem řekl, v kvalifikaci je to 4:4. Lidé říkají, že je super dobrý, a já jsem ho v posledních pár víkendech porazil, takže si to přeberte, jak chcete.“ zdroj

… to byla jeho poslední slova před touto sérií :smile: To nevymyslíš.

1 Like

Jsem zvědavý. C1-C3-C4…

2 Likes

:sweat_smile: a jo on se vlastně těma kvaldama chlubil v jeden moment. :smiley:
Ted už je to jen šum…

2 Likes

Proč C1? Zas bude nuda strategicky

Proč C1? No, abys nebyl při závodě napjatý, že by mohl být více než 1 pitstop. :stuck_out_tongue:

Však by nebyl ani s nejměkčími, je to jedno.

C6-C5-C4 by byly určitě 2 pitstopy.

Kdyby byly měkčí, tak by byly 2 stopy určitě. Ale tak McL má vyhodu v šetření pneu, tak Pirelli bude vozit takovy pneu, co vydrží u všech celý závod. Pro boj ontitul do posledního kola vše