Stroll podľa tímu absolvoval operáciu. Pochybnosti však pretrvávajú | Magazín F1 - F1online.sk

Účasť kanadského pretekára Lanca Strolla na jeho domácej veľkej cene zostáva otázna. Tím je naďalej skúpi na informácie, ale v utorok predsa len prišiel ss správou, že doktor Xavier Mir operoval pilota Aston Martinu. Svet Formuly 1 medzitým balansuje na hrane pochybností a špekulácií.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203286/stroll-podla-timu-absolvoval-operaciu-pochybnosti-vsak-pretrvavaju

Ďalšia sága z f1, ktorú idú teraz všetci zbytočnej naťahovať. Nech už bola pravda akákoľvek tak po týchto článkoch sa stratila

4 Likes

pravda je taka, ze Lance by tam uz davno nebol, keby team nevlastnil jeho otecko. Takze spravte vsetkym laskavost a pri tejto prilezitosti ho uz konecne poslite dop. a dajte tam niekoho sikovnejsieho. Investuju sa prachy a ludia do niecoho, co potom jeden rozmaznany synacik, ktory sa len zabava (a evidentne ho to uz ani nebavi) degraduje.

Kdo chce mít pochybnosti, ten je mít bude, přesvědčovat přesvědčené je ztráta času. Ale kdo ví, třeba se časem dozvíme, že je tam Lance pronásledoval se sekyrou a zlomil si zápěstí, když ji zasekl hluboko do dveří a nešla mu uvolnit :smile: .

3 Likes

je uplne jedno ako to bolo, hlavne nech odide. cim viac takychto informacii o operacii a tazkych problemoch v poslednych 6 tyzdnoch, tym lepsia medialna priprava na koniec jeho kariery. naozaj dufam, ze sa uz striha dojemne spomienkove video a urcite mu dam pacik.

“Svet Formuly 1 medzitým balansuje na hrane pochybností a špekulácií…”

Pán Pavlík…
Prosím Vás, svet F1 balansuje na hrane nudy a potreby vymýšlať umele pravidlá (Monako) a nie na sprostostiach o Strollovi.
Keby ste radšej prekladali zaujímavejšie články, než tento bulvár…

1 Like

O zranení sa teda nezmienili nielen médiám, ale nevedeli o ňom ani zamestnanci Aston Martinu, čo len zvyšuje pochybnosti o pravdivosti oficiálnej verzie. Vzácna zhoda okolností a načasovania znamenala, že Strollov stav sa nezhoršil v piatok večer, keď ho ešte mohol nahradiť rezervný pilot stajne Felipe Drugovich, ani v nedeľu po pretekoch, ale práve v sobotu.

… opravdu jen těžko představitelné že Lance jen dojel po kvaldě do garáže, řekl tati bolí to zítra nejedu, a to je vše.

1 Like

@luciakanky

Chapem co vas moze “stengrovat” (mna napr. v minulosti iritoval nezmyselne vysoky pocet clankov k teme (ne)TR McLarenu a niekto tomu zase tlieskal…), no nie je to prirodzene? :slight_smile:

Je to udalost z pred par dni, navyse taka, co vytrca (ako casto pilot absolvuje Q a kuriozne nenastupi na VC?) a naozaj vyvolava diskusiu a pochybnosti, nie rozmazavanie stareho a nepodstatneho, to sa snad zhodneme :slight_smile:
Co je horsie, caka nas zrovna VC Kanady, cize sa obavam, ze sme neskoncili… :sweat_smile:

Navyse, o com pisat?
Vedla aktualne vadi aj clanok o najzasadnejsej a najdramatickejsej udalosti poslednej VC, ktora mohla byt dokonca rozhodujuca aj v boji o titul, vyjadruju sa ludia z F1, expiloti a redakcia to narozdiel od inych portalov ma ignorovat a ani o tom nepisat?
Asi nebude vhodnejsi napr. dalsi clanok o Landovej psychike a soc. sietach :slight_smile:

Cize vadi toho nejak dost vela k F1, na portali o F1.
Zafrflem si aj ja, ale netreba to prehanat, lebo riesenie asi nie je, ze tu bude 1 naozaj novy a podnetny clanok denne (ak vobec), aby sme sa nerozculovali a portal “zakape” :slight_smile:

3 Likes

Cize v garazi robil zo seba Hulka a skoncil ako Kubica…

Mňa tieto zákulisné kydy a hladanie senzácií absolútne nezaujíma.
F1 je pre mňa P1,P2, P3, sobotná kvalifikácia a nedeľné preteky. Všetko ostatné je len bulvár, ktorý priživujú novinári a média, aby bolo na výplaty…

vzdy lepsie ked mu prasknu nervy ked vystupi z auta, ako ked mu maju praskat nervy ako jednemu kretenovi este priamo na trati a narazat umyselne do superov a ktory ked nasledne vystupi z auta sa ta tvari ako najvacsi pohodak

Ja ta chapem, iba na to vsak naozaj nepotrebujes tento portal, pripadne “bulvar” k temam ako preco jazdec nenastupil na VC a ako zasadne veci z poslednej VC hodnotia rozni ludia z F1 nemusis citat :slight_smile:

Tak ešte raz. Stroll nech si zoberie tento rok voľno na “zotavenie” . O nič nepríde. A možno mu to pomôže aj psychicky. A budúci rok môže nastúpiť do novej éry F1 plne zdravý ako fyzicky aj psychicky. Jemu nik miesto nezoberie.

1 Like

Chybal niekomu vobec na startovom gride?

1 Like

Redakce i prispevatele SKF1 online blahopreji a udeluji “bludistaka” za snahu vytahnout “Maxe” i v clanku ktery s nim nema nic spolecneho.

Dalsi uroven je dostat Maxe i do debaty o nezvykle studenem pocasi behem Cervna😎

Dnes ste tu viaceri velmi vtipni a bavim sa - vdaka (este aj na inom vlakne Ver a papez :rofl::rofl::rofl::rofl: - uz neviem od koho)…. Ale dost som sa zasmial - este raz - vdaka a krasny den :+1:

1 Like

sranda že zatial to su medialne hry ktore su nepotvrdené, ale náš pán Števko už stihol dať na instagram, pravdivú vec, že tak sa to naozaj stalo :smiley: a vieme všetci dobre ako si novinári radi kopnú do Strolla, nie žeby som ho obhajoval, ale myslím si že za éru F1 sme videli aj ovela horších jazdcov, čo jazdili a mali tzv. kúpené miesto. Stroll je pre mna taký priemer, nie je to žiaden talent, ale ani zas aby sme o nom rozprávali že je nejaký silný podpriemer sa tiež nedá povedať… taký midgrid jazdec… odkrúži si čo má, a raz za 7 VC dá aj pekný predbiehaci manéver :smiley:

a netreba zabúdať že sám Stroll priznal, že chcel byť radšej tenista, ale jeho tatko mu kupil F1 team aby bol F1 jazdec :smiley: ono je to trošku také zvláštne, kežbe na svete je vela talentov, ktorí sa bohužial do F1 ani nedostali… a makali na tom dlhé roky, a nevyšlo im to, potom je tu spomínaný pretekár, ktorého sen to ani nebol ale tatko osud zariadil inak :smiley:

Na druhej strane netreba zabúdať na to, že nebyť Strolla, tak ten tým nie je, skrachoval. Takže vďaka tomu nie je v F1 iba Stroll, nejdem polemizovať o jeho kvalitách, do š■■■■■ určite nepatrí, ale aj druhý pilot a x tisíc ľudí v teame. Takže nech si čo chce kto chce nadáva na to, že tam je, svojím spôsobom je celkom veľkým prínosom pre F1.

tak ono to bolo take vselijake. Museli aj Pereza nahovorit aby sa pridal k veritelom. Mallya peniaze mal ale mu ich zmrazili. Stroll to kupil za 90 milionov libier. O tri roky ta hodnota bola 5-10 nasobna. Podla mna Inda slusne otrtkali, ale zase sam to bolo podvodnik.

Však hej a je tu riešenie, nečítať to, čo nechcem. Ja som rada, že f1online je takto aktívne a, že to nie je len o technických veciach.

2 Likes