A já jsem si říkal, že Lance je už takový flegmatik, že ho kromě obrazových informací v bočních zrcátkách nezajímají ani vlastní výsledky.
Proste mu tiekli nervy nezvladol to a do niecoho buchol a poranil si ruku…mohlo sa to stat…nemyslim si ze by niekomu nadaval alebo co…stroll je zaskatulkovany ako syn bohateho otca bez talentu, ale v realite vobec nie je taky slaby ako bol latifi alebo sargeant, ved koniec koncov jeho porovnanie s vettelom a alonsom vobec nie je takze zle na to ze to su velikani F1…kazdopadne asi sa dobre robia clanky o tom, aky je lance peeep, lebo si to ludia precitaju a povedia si ze hehehe stroll povolanie syn nema tam co robit, osobne si myslim ze je minimalne na takej urovni ako lawson a colapinto atd
Jenom abych v tom měla jasno, tu revoluční teorii, že nestartoval kvůli bojkotu zaměstnanců AM jsme už opustili?
Tohle jo, to se stát mohlo… I když házet helmou by neměl, co kdyby tam šlo malé dítě .
Newey je s ním zatím spokojený, tak proč by to dělal:
https://gpf1.cz/newey-vyzdvihuje-strolla-je-lepsi-nez-si-myslite/
Já tuhle teorii neviděl, ale když o ní mluvíš, tak se asi někde objevila každopádně od začátku se říkalo, že to byla frustrace Strolla, která se stupňuje a už mu prostě prdla pumpa …
Ta se objevila tady v diskuzi, přišla mi hodně odvážná:
https://forum.f1online.sk/t/krack-nevie-ci-stroll-bude-pripraveny-na-kanadu-magazin-f1-f1online-sk/27613/6
Díky taky si nemyslím, že by tahle varianta nastala. Pochopil bych to, kdyby to bylo až po výbuchu Strolla, že by se část týmu necítila úplně dobře s ním pracovat
Myslím, že ta varianta je natolik absurdní, že jsme se jí už věnovali víc než dost .
Jo, nejspíš vybouchnul vzteky že mu to nejde, a asi tak blbě že se při tom zranil. Tím by se vysvětlilo že náhle musel skončit.
buchat do steny je vzdy ten lepsi variant, su taki co buchaju aj do jazdcov a to nie len rukou, ale aj autom
A pak je tu ještě Max, nezapomeň.
Tak Max zvládl fyzicky konfrontovat Ocona v Brazílii a monopostem několik jezdců, není nic k chlubení
Ktora to je? 9. sezona, ktoru jazdi…
Uprimne by to mal zabalit, uz sam vie, ze na to nema. Ta agonia, ten prejav a po tomto uz lepsi nebude.
Nie je prvy ani posledny, ktory vybuchol, ci povolanim syn alebo banika
Na konci dna, kazdy vidi, ze na to nema.
Ako vazne, co s nim? Vyhodi ho ocko alebo co
Jsou tu tací, co to okomentovali slovy “no a co?” xdd
Jaká náhoda, že to to jsou fanoušci Verstappena a Vettela…
Si nevěděl, že vrážení do jiných je kořením sportu i života?
Neni co k chlubeni videl si? Majster komplex ti to vytmavil proste neni co, 4 tituly a mnozstvo rekordov
co si mu vytmavil? Ale chápu, nerozumíš diskuzi v kontextu
Kdo bere Hogra vážně? Ta původní poznámka na @mp1 byla jen žertovné mrknutí, což je ovšem nad Hogrovo chápání. A přitom to tam má i ve formě smajlíka.
Spoustu lidí mě bere vážně, třeba i ty a Don perma ban Pinďa
Furt lepsi kdyz si yebne rukou nekde v garazi nez aby srazel piloty na trati.