Kdo bere Hogra vážně? Ta původní poznámka na @mp1 byla jen žertovné mrknutí, což je ovšem nad Hogrovo chápání. A přitom to tam má i ve formě smajlíka.
Spoustu lidí mě bere vážně, třeba i ty a Don perma ban Pinďa
Furt lepsi kdyz si yebne rukou nekde v garazi nez aby srazel piloty na trati.
To je vubec uplne poprve v zivote kdy vidim, ze nekteri ignoruji nadpis clanku a opetovne probiraji Ver incident v Bar . Jak je to mozne? Asi erupce…
to se totiz jeste nikdy nestalo, asi Max syndrom je opravdu vec.
Ne ze by nemohli, jen si myslim ze clanku a diskuzi na dane tema je dost i tak. Ocividne pro nektere holt neni no. A potreba sveho anti- zaniceni potrebuje vice prostoru. Nu coz…
Ted k Strollovi, myslim, ze spekulaci je tolik, ze pravda bude nekde mezi a nikdy se ji nedovime… faktem zustava jestli byl na operaci tak si nemyslim, ze mu doporuci nastoupit pristi VC. A jestli ano? Treba bude zase hrdina Vzpominate jak se mu darilo minule tesne po navratu?
S tim ditetem si me opet dostala. Asi se nam z toho stane “chatove “ meme.
Pojdme odted prepocitavat riziko incidentu na pravdepodobny pocet ohrozenych deti
I kdyby bylo jenom jedno!!!
Jinak k podobným incidentům se zajímavými následky občas dochází i v jiných sportech, namátkou jsem si vzpomněla třeba na tohle - a taková slušná rodina
https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-zimni-sporty-lyzovani-klasicke-lyzovani-ms-v-klasickem-lyzovani-2021/392722/kuriozni-dohra-lyzarske-padesatky-klaebuv-bratr-kopl-do-dveri-a-ma-berle.html
Upřímně netušil jsem, jak moc se tady tohle chování bude zlehčovat a že vadí i to, že se o tom píšou články…
vsak to bolo iba stena. Stroll bol zvyknuty z UK na papundeklove a v spanielsku asi bola murovana.
Podle mě na něj dolehlo ve Španělsku, že ho nikdo nemá rád a Alonsa všichni milují…
Udajě to teda schytaly nejen “murove” stěny, ale i zaměstnanci.
Mimo iného je známy aj kvôli olizovaniu skla.
Já sice tu teorii jako první nepsal, jen si pořád myslím, že máš opravdu zcela nedostatečnou fantazii a za tím si stojím Podobné věci už se staly…
Nicméně taky jsem tam psal, že si nemyslím, že by v reálu nastal nějaký přímý bojkot od někoho z týmu na podřízených pozicích a že bych si klidně uměl představit, že to šlo shora (Krack) kvůli udržení pořádku v týmu.
On Lance zejména po nedávných majetkových změnách, kdy už Lawrence není zcela neomezeným vlastníkem, nemusí být zase až tak úplně nedotknutelný… A pokud by vytekl nějakým skutečně extrémním způsobem, tak se mohlo stát leccos.
On už Lawrence nedrží většinu v závodním týmu?
Lawrence stále drží většinu v závodním týmu
Taky jsem o tom přesvědčená, tým by si zatím vzít nenechal. To byla otázka na @thr, nevím, co myslí pod pojmem “nedotknutelný”, ale rozhodovací pravomoci v týmu jsou jeho.
Většinu drží, ale už přece jen není úplně dominantní (od jistého procenta už nemůžeš ani minoritního akcionáře ignorovat). V tomhle se to skutečně posunulo proti situace tuším ještě před rokem.
S tím souvisí i to, na co jsem narážel s tou nedotknutelností Lance. Dříve skutečně záleželo jen a pouze na starém Strollovi a fakticky si mohl s týmem dělat cokoli. Dneska už je to poněkud složitější - stále toho může rozhodnout strašně moc, ale když nic jiného, tak minimálně musí pořádně zdůvotnit atd.
Jako myslím že už má trochu svázané ruce různými dohodami s partnery, především Aramcem.
Blbě se mi odeslal příspěvek, tak jsem musel editovat, tím tvá reakce předběhla moje dopsání, sorry
Co jsem pochopil, tak nejde jen sponzorské partnery (i když i v tom máš pravdu), ale právě už jde i obchodní pravidla kolem akcií. Podle zákonů v USA i v Kanadě zkrátka nemůžeš svévolně menším akcionářům znehodnotit investici, to je žalovatelné zcela reálně (a děje se to).
I kdyby někdo z minoritních akcionářů měl takový vliv, určitě by nedošlo k tak zásadnímu nátlaku na Strolla sr. mezi kvalifikací a závodem, to je úplně mimo jakoukoli představivost. Taky nezapomínejme, že momentálně je Lance v čele vnitrotýmového souboje poměrem 14 : 2, ať už k tomu došlo jakkoli! Nezlob se, ale tohle si představit opravdu neumím, ať se snažím zapojit fantazii jakkoli. Může to být chyba na mém přijímači .
Nekopal kdysi do stěny i Alonso?
asi boli bieli ako stena.