Stroll celú sobotu presedel na toalete, Villeneuve ho skritizoval | F1online.sk

“Dúfali sme, že sa mu to zlepší. Má symptómy ako pri chrípke, necíti sa dobre, nemohol cvičiť, nuž a spolu s tým, že niečo zjedol alebo má črevnú chrípku, povedal, že to nedá. Má pri sebe doktora, ktorý naňho dohliada. Keď sa bude cítiť dosť dobre na to, aby odišiel, tak pôjde domov,” ozrejmil Szafnauer.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/13022/stroll-celu-sobotu-presedel-na-toalete-villeneuve-ho-skritizoval

Ak by bol chory Perez tak by bol Hulk v teame uz od stvrtka. Beriem ze ma hnacku ale po 1 dni uz v sebe nemoze mat nic co by zaspinilo kombinezu. Nepripravenost teamu ked vedeli ze sa Stroll citi zle je zarazajuca.

Těžká doba, ale je fajn že hned nepíšou Covid, je fajn číst že jsou i jiné nemoci, bežného typu, i když pro mě je i Covid běžný typ nemoci, bohužel díky mediím, hlavně internetu jsme tam kde jsme…

1 lajk

no az tak bezny typ to nie je kedze je to asi 3x infekcnejsie ako chripka a ma to vyssiu mortalitu. Uz teraz zomrelo s covidom 2-3x tolko ludi ako beznu sezonu s chripkou a to “najlepsie” nas este iba caka nakolko je polovica oktobra. Ja nevravim, ze treba vsetko zatvarat. Masku na ksicht, do vacku gel a ides. Keby to dodrziavali vsetci tak bezny zivot moze ist normalne dalej.
BTW ten stroll mal nakoniec covid.

Ano Stroll měl nakonec Covid, ale vidíme že pokud se o tom dodneška nevědělo, nikdo o tom že byl nemocný nediskutoval, nevznikali články, žádné drama se nekonalo…a o to jde, covid je silné mediální téma.

samozrejme. celosvetova pandemia tu nie je kazdy rok ani pat.

No není, ale je vidět na tomto příkladu, jak covid rezonuje, kdyby se v autě dosral díky střevní chřipce, tak to tolik pobouření nevyvolá, to že měl covid s nevolnostma co popisoval podle mě nesouvisí…

Na crevnu chripku nezomieraju tisicky ludi denne

Klidne to muze byt ta strevni…ale koho to zajima…rika se tomu gastroenteritida, 100 000 lidí rocne neni malo, v rozvojovych zemich rocne dokonce 5-10 mil. lidi…